Боби Цонев се сбогува с феновете на Берое

Сигурен съм, че в Хърватия се играе качествен футбол, допълни халфът

Боби Цонев се сбогува с феновете на Берое
Вече бившият футболист на Берое Борислав Цонев използва своята страница в социалната мрежа Facebook, за да се сбогува със старозагорския клуб.
 
„Искам да благодаря на цялото ръководство на ПФК Берое Стара Загора, треньорския щаб, футболистите и всички фенове и хора свързани с клуба. За мен беше удоволствие да работя с вас през изминалите две години и половина. Успех и до нови срещи. Само Берое!!!“, написа Цонев.
 
Той се превърна в основен играч на Берое през последната година. Игра на много високо ниво и попадна в националния отбор на България. Юношата на Левски ще продължи кариерата си в Хърватия. Той подписа договор с местния Интер (Запрешич).
 
Треньорският щаб и феновете на хърватския тим имат големи очаквания към новото си попълнение. Халфът бе привлечен от Берое, за да помогне на хърватския тим да се спаси от изпадане. Вчера той направи първа тренировка с отбора, но за съжаление на наставника Самир Топлак няма да може да дебютира още днес срещу Горица.
 
“Радвам се, че Интер прояви интерес към мен и вече съм част от тима. Не знам много за вашето първенство, хърватският футбол ми е познат най-вече покрай националния ви отбор. Имате страхотни футболисти, които заслужиха сребърните медали на Мондиал 2018. Нито за миг не съм имал съмнения да приема офертата, сигурен съм, че в Хърватия се играе качествен футбол”, сподели Цонев пред официалния сайт на Интер.
 
“Знам, че в отбора са играли Лука Модрич и Деян Ловрен. Още не съм имал възможност да разгледам Запрешич, но е чудесно, че е близо до Загреб. Скоро ще мога да ви кажа какви са първите ми впечатления от града. Най-важното е да останем в Първа лига, но би било хубаво да финишираме пети или шести. Вярвам, че ще си свършим работата. Ще гледам мача срещу Горица и ще добия представа за качествата на новите ми съотборници. Сигурен съм, че ще постигнем добър резултат”, продължи юношата на Левски.
 
“Най-добрият футболист в света? Лионел Меси. Иначе най-много обичам да гледам английската Висша лига, там харесвам Серхио Агуеро и Еден Азар”, разкри Цонев.

 

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки