Десподов прибра гаджето в Италия (СНИМКИ)

Веселина надъхва футболиста да вкарва на остров Сардиния

Десподов прибра гаджето в Италия (СНИМКИ)
Футболист №1 на България Кирил Десподов вече не е сам в Италия. Той прибра при себе си чаровната си приятелка Веселина. Дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова е решила да се премести при любимия си на слънчевия остров Сардиния.
 
Очевидно аклиматизацията на най-добрия роден играч няма да бъде особено трудна и тежка. Той вече дебютира за Каляри, и то на митичния стадион „Сан Сиро" срещу колоса Милан.
 
Тази събота Десподов вдигна на крака феновете на своя тим, когато се появи за първи път пред родна публика на стадион „Сардиния арена". Той влезе на терена през второто полувреме, когато сардинци губеха с 0:1 от Парма и помогна за пълния обрат до 2:1. След това беше изпратен с бурни овации.
 
На италианския остров българинът вече има и своя нов прякор. Той е наричан от местните фенове с прозвището Гранде Деспо. Той предизвика фурор още по време на представянето си в град Каляри. Доскорошната звезда на ЦСКА беше купен от новия си клуб за 4,2 милиона евро. Неговият най-близък човек в отбора е Паоло Джулини, брат на клубния бос Томазо. Той е правнук на Васил Радославов, министър-председател на България от царско време и говори отлично български език.
 
 
На Десподов е предоставено луксозно имение от клуб в което да живее, докато играе за Каляри. Веселина изобщо не се е поколебала да зареже живота в София и да се премести при футболиста. Двамата дори вече показаха първата си снимка заедно в Сардиния.
 
Щерката на Цветелина е доста по-голяма от Кирчо и затова вече иска да има семейство и деца, както нейната сестра Ралица, която се задоми в САЩ.
 
 
Двамата се събраха през лятото на миналата година. Те дори си организираха пътешествие с яхта из гръцки курорти. Милионерската наследница е убедена, че роденият в град Кресна футболист е мъжът за нея. Още повече, че сега Десподов ще получава и тлъста заплата. През първата си година в Серия А той ще получи 400 хиляди евро.

 

Университатя Крайова с Петев стигна до сензационен успех над ЧФР Клуж (ВИДЕО)

Отборът на българина стигна до успех с 2:1

Мъри и Гьозтепе с грешна стъпка в Турция (ВИДЕО)

Отборът на българина загуби две точки заради пропуски

Йоан Стоянов бе титуляр за Апоел Беер Шева при успех над Ашдод (ВИДЕО)

Българинът остана до края на мача

Антов и Петко Христов играха за отборите им, но не взеха победи (ВИДЕО)

Вижте подробности

Кремонезе и Вальо Антов все по-близо до промоция в Серия А (ВИДЕО)

Отборът на българина надви Комо с 2:1 у дома

Специя и Петко Христов с много важна победа в битката за оцеляване

Отборът на българина надви Зюдтирол с 2:1

Алекс Петков и Шльонск загубиха дербито на върха

Отборът му отстъпи срещу Ягелония с 1:3

ОБЗОР: Лийдс удари Стоук, Груев с цял мач(ВИДЕО)

Българският национал с жълт картон, отборът му крачи към ВЛ

Йоан Стоянов спечели БГ дербито в Израел (ВИДЕО)

Българинът и неговият Апоел Беер Шева надвиха Бейтар на Пламен Гълъбов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки