Солскяер: Явно ще трябва да минем по трудния път до финала

Надявах се най-после да сме домакини във Фа Къп, но пак не се получи, допълни спецът

Солскяер: Явно ще трябва да минем по трудния път до финала
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира жребия за 1/4-финала за ФА Къп веднага след като тимът му отстрани Челси след успех с 2:0 на “Стамфорд Бридж”.
 
Жребият бе изтеглен минути след края на двубоя и отреди “Червените дяволи” да гостуват на Уулвърхамптън. Норвежецът не бе особено доволен от този факт и заяви, че явно тимът му ще трябва да извърви трудния път до финала, след като в предишните два кръга бе гост последователно на лондонските Арсенал и Челси.
 
“Отново сме гости! След Арсенал и Челси се надявах този път поне да сме домакини. Но това е положението. Ще играем с Уулвс навън. Явно ще трябва да извървим трудния път до финала. Те са много тежък съперник”, смята Солскяер.
 
След това той бе помолен да коментира срещата с Челси и представянето на неговите играчи.
 
“Представихме се фантастично. Тактиката ни проработи. Бях помолил футболистите в центъра на терена - Андер, Пол и Неманя - да действат малко по-напред, да опитват да влизат в наказателното поле по-често и това се получи.
 
В същото време защитата ни през второто полувреме, когато бяхме притиснати, се справи фантастично. Крис Смолинг не бе играл два месеца, но се представи брилянтно в този двубой”, допълни специалистът.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки