Лудогорец излиза за победа срещу Ботев Пд без Серкан Юсеин

Канарчетата гонят исторически успех в Разград

Лудогорец излиза за победа срещу Ботев Пд без Серкан Юсеин
Серкан Юсеин няма да играе днес срещу Ботев (Пд). Той е получил контузия в петата преди няколко дни и именно това е причината да пропусне дебютния за пролетта двубоя с Верея (0:0).
 
Предполагаше се, че травмата ще отшуми бързо, но се оказа, че халфът се нуждае от още няколко дни за възстановяване. Предполага се, че Серкан ще играе срещу Черно море през уикенда.
 
Наравно със своите съотборници тренира полският нападател Якуб Швиерчок. Той получи контузия по време на лагера в Турция и определено не е във форма. Все пак има шанс таранът да е в групата.
 
И в Ботев Пд имат проблем с контузии. Заради травма днес двубоя с Лудогорец пропуска Лазар Марин, който излезе срещу „орлите" в Европа с грузинския Торпедо Кутаиси. Така със сигурност отляво на отбраната срещу шампионите ще излезе бразилецът Еберт.
 
След двубоя с „белите" треньорът Николай Киров обяви, че ще прави рокади заради сгъстения календар. Една от тях би трябвало да е свързана с Феребори Доре. Конгоанецът не игра добре срещу Славия и сега навярно Антонио Вутов ще е фалшива девятка, а Васил Шопов ще влезе в средата на терена.
 
Шанс за дебют пък се открива пред Атанас Зехиров. Дошлият от Черно море доскорошен национал не игра срещу „белите" заради контузия, която вече е отшумяла.
 
Въпреки проблемите с новия договор на вратаря Даниел Кайзер, той ще бъде титуляр днес в Разград. Какво ще се случи занапред обаче, предстои да се разбере в най-скоро време.
 
Лудогорец ще търси реабилитация пред феновете си след равенството в първия кръг след зимната подготовка срещу Верея. Ботев пък ще излезе надъхан за втори успех. Канарчетата обаче играят доста трудно срещу орлите. В досегашните 21 мача между тези отбори пловдивчани имат само 1 успех, 6 ремита и цели 14 поражения.
 
Друг интересен факт е, че те никога не са побеждавали като гост в Разград и подобно нещо би било прецедент, ако се случи именно днес.

 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки