ЦСКА ще се връща на победния път срещу Ботев Вр

Сашо Ангелов се уплаши, изправя се срещу разярени лъвове

ЦСКА ще се връща на победния път срещу Ботев Вр
ЦСКА приема Ботев (Враца) в двубой от 22-ия кръг на Първа професионална лига. Двата тима ще се изправят един срещу друг на стадион “Българска армия”.
 
Домакините ще опитат да си стъпят отново на краката след изненадващата загуба с 0:2 от Черно море през уикенда. Гостите пък ще опитат да се възползват от проблемите при съперника и да откраднат точка или три.
 
ЦСКА е в серия от 16 поредни победи в шампионатните си домакинства срещу Ботев Враца. Аут за днешния двубой на "Армията" обаче е крилото Енрике. В хода на мача с Черно море той е получил лека травма в рамото и няма да играе днес.
 
Жеферсон също е извън сметките, а Любо Пенев потвърди "Тема спорт", че той почти сигурно отпада и за вечното дерби в неделя. С наказание за натрупани картони е и Бикел. Резервният вратар Стипица пък се очертава за втори пореден мач да остане извън групата заради лека травма в пръст на ръката. На "Тича" на пейката беше младият страж Слави Петров.
 
В същото време треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов очаква много тежко гостуване на ЦСКА днес. „Ще играем срещу ранени лъвове, защото състоянието на противника в момента отговаря най-точно на това определение", коментира специалистът. Той обаче призна, че настроението в отбора му е отлично, но няма място и време за еуфория, тъй като в събота следва и мач със Славия.
 
В Ботев са надъхани за успех, след като победиха Левски в София през зимата. Сега те ще гонят още една победа срещу столичен гранд. Последният успех на врачани на „Армията” е от 9 август 1975 г., когато тимът се налага над ЦСКА с 3:2 с голове на Божилов и Сашо Ангелов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки