Дибала: Искаме да спечелим ШЛ на всяка цена

За да достигнеш до финала, трябва да победиш всеки, който се изпречи на пътя ти, допълни таранът

Дибала: Искаме да спечелим ШЛ на всяка цена
Нападателят на Ювентус Пауло Дибала даде специално интервю за УЕФА преди утрешния сблъсък с Атлетико Мадрид от 1/8-финалите на Шампионска лига.
 
Аржентинецът очаква много трудна битка с тима на Диего Симеоне, която Юве трябва да спечели, за да продължи по пътя си към мечтания финал. Дибала направи сравнение между Лионел Меси и голямата звезда на “Старата госпожа” Кристиано Роналдо. 
 
“Познаваме много добре стила на Атлетико Мадрид и тактиката на Диего Симеоне. Очакваме труден мач. За да достигнеш до финала, трябва да победиш всеки, който се изпречи на пътя ти. Няма лесни мачове.
 
Атлетико е много силен в защита, но също така и на контраатака. Ако не бъдеш внимателен в защита, ще страдаш. Същото важи и за Ювентус. Познаваме добре силните си страни и Атлетико ще опита да ги неутрализира”, започна Дибала.
 
“Имах възможността да играя с Меси в националния отбор на Аржентина, а сега и с Роналдо. Малцина са тези, които са имали възможността да го направят. Кристиано е спокойно момче като всички нас. Въпреки че е спечелил много трофеи в кариерата си, той е много мил. Мога да го сравня с Лео Меси. Те са двама страхотни футболисти”, допълни нападателят.
 
“Отборът ни иска на всяка цена да спечели Шампионската лига. Това може да влияе лошо на тима, но ние сме спокойни. Искаме да покажем на феновете, че работим здраво, за да стигнем до финала”, завърши Дибала.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки