ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Лион - Барселона 0:0

Домакините нацелиха греда в деветата минута

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Лион - Барселона 0:0

Лион ще търси исторически успех срещу Барселона в днешния първи осминафинален двубой от Шампионска лига. Статистиката в съперничеството между двата отбора показва тотално надмощие на каталунците – 4 победи и две равенства, но „хлапетата” са в добра моментна форма, а в последните си мачове испанците показват доста колеблива игра и недостатъчно огнева мощ.

Президентът на Лион призова феновете да подкрепят отбора в днешния двубой на „Групама”, като той е също така оптимист за крайния изход от мача. „Барселона е най-силният отбор в момента в света, но ние ще се изправим без страх срещу тях. Вярваме, че ще изживеем изключителна вечер. Ще бъдем подготвени за луд мач, търсим отмъщение за последният път, когато те ни отстраниха”, заяви Жан-Мишел Олас.

В Барселона няма наказани, но гостите няма да могат да разчитат на контузените Вермаален, Рафиня, Артур и Силесен. Монако излиза без наказания Фекир, а Рафаел и Ндиайе също отпадат за сблъсъка заради контузии.

Олимпик (Лион) - Барселона 0:0 

СЪСТАВИ:

Лион: Лопеш, Марсело, Дюбоа, Менди, Денайер, Ндомбеле, Терие, Ауар, Траоре, Депай, Муса Дембеле

Барселона: Тер Стеген, Семедо, Ленгле, Пике, Жорди Алба, Сержи Роберто, Бускетс, Ракитич, Меси, Усман Дембеле, Луис Суарес

Двубоят стартира от 22:00 часа и ще бъде излъчван пряко в ефира на MAX Sport 2. На живо гледайте ТУК!

Novsport ще следи за всяка промяна в 1/8-финалния двубой, а нашите посетители могат да го гледат още на живо ТУК и ТУК.

- ЛИНК 1

- ЛИНК 2

- ЛИНК 3

- ЛИНК 4

- ЛИНК 5

- ЛИНК 6

ОЩЕ ЛИНКОВЕ ТУК...
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки