„Сините“ се поклониха пред Апостола (ВИДЕО)

„Сега важно е да направим така, че Левски да съществува като клуб“, каза Павел Колев и обясни за пропадналия трансфер на Манолев

„Сините“ се поклониха пред Апостола (ВИДЕО)

Представители на футболния и баскетболния отбор на Левски, деца от школата на клуба, ръководители, треньори, ветерани и фенове поднесоха венци и цветя пред паметника на Васил Левски в столицата във връзка с честване на 146 години от героичната гибел на Апостола.

Традиционно "сините" отдадоха почит на патрона си, а това бе използвано от ръководните фактори в клуба да говорят по актуалните теми. Изпълнителният директор Павел Колев каза пред събралите се медии, че очаква преди 28 февруари клубът да изчисти задължения от около 2 милиона евро, с което да си гарантира получаването на евролиценз.

"Говорил съм с УЕФА, датата не е толкова стриктна, най-важно е да покажем добра воля и плащания. До този момент вече сме изчистили всички задължения и остана да се справим с най-голямото, което влиза в мониторинга на УЕФА", каза Колев.

По повод неосъществения трансфер на Станислав Манолев Колев заяви: "Със Станислав Манолев се познавам много добре. Говорих с него, обясних му какви са условията на Левски, но той изрази несъгласие с част от тях. Ние няма как да променим тези условия, затова и не се стигна до трансфер. Очевидно в Лудогорец са му предложили по-добри, затова е и отишъл там. Иска ми се Левски да може да се конкурира с Лудогорец, но е факт, че към момента това няма как да се случи. Сега важно е да направим така, че Левски да съществува като клуб, а след това ще може да мислим да се конкурираме с тях."

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки