„София Спорт“ с две победи и загуба за ден

Вижте как се представиха младите таланти на Йордан Димитров на турнира "Сандански Къп"

„София Спорт“ с две победи и загуба за ден
Победа и загуба записаха младите таланти на „София Спорт“ на традиционния детско-юношески турнир "Сандански Къп".

Трите формации (родени 2009, 2010 и 2011 г.) са водени от един от най-перспективните ни млади треньори Йордан Димитров.

Денят започна лошо за него, след като най-силният набор (родени 2010-а) загуби драматично с 1:2 от „Мечетата“ (Петрич).

„София Спорт“ създаде множество голови положения, но не успя да ги реализира. Единствено Теодор Илиев бе точен в края на мача за 1:2.

Двубоят бе изгледан от президента на „Мечетата“ – международния съдия Ивайло Стоянов, който призна класата на съперника и счита, че победата е много престижна за неговия клуб. 

Малко след това отборът на „София Спорт“ (2011) си върна за загубата на батковците и победи Беласица  с 3:1. Хеттрик реализира звездата на тима Андрей Стоянов.

В ранния следобед на легендарния стадион „Цар Самуил“, набор 2009 на „София Спорт“ показа фантастична игра и разгроми Металург (Перник) с 10:0. Отборът показа нагледно стила, който изповядва младия треньор Йордан Димитров. Преса по целия терен, бързи и атрактивни комбинации и в резултат на това създаване на много чисти положения.
 
Денислав Пейчев и Димитър Величков отбелязаха по три гола. Капитанът Сава Фурнигов увенча силната си игра с две попадения. Едно добави и Борис Костадинов, а във вратата на противника се разписа и стражът Стилиян Пъдарев, който бе пуснат като полеви играч в края на двубоя. 

Традиционният турнир "Сандански Къп", в който участват над 70 отбора, протича при огромен интерес в Сандански, Петрич и региона.

Състезанието е организирано по чудесен начин за пореден път от президента на „София Спорт“ Владимир Стоянов.

ВСИЧКО ЗА ТУРНИРА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ - ЧЕТЕТЕ ТУК

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки