Манолев: Лудогорец ме спечели с европейското мислене, всички знаем как работят

Не е вярно, че не съм в добри отношения с Любослав Пенев, заяви футболистът

Манолев: Лудогорец ме спечели с европейското мислене, всички знаем как работят
Станислав Манолев разкри, че е отхвърлил оферти на Славия и Левски, след което е подписал с Лудогорец. Футболистът добави, че не е в лоши отношения с треньора на ЦСКА Любослав Пенев, който не е искал да работи с него.
 
 
„Подписах с Лудогорец и съм с хубави емоции, тъй като е най-добрият отбор в последните години. Надявам се да станем шампиони и да вземем Купата. Имах предложения от Славия и Левски, но помислих 1-2 седмици и реших да отида в Лудогорец”, сподели Манолев в интервю за "Диема спорт".
 
„Не е вярно, че Гриша Ганчев ме е спрял за Левски преди време. Аз си взех решението да дойда в ЦСКА. Всички знаем, че в Лудогорец имат европейска база. Мисленето е европейско, играят всяка година в европейските турнири. Това ме спечели.
 
Не знам, ако бях отишъл в Левски как щеше да ме приеме публиката на ЦСКА. Аз съм професионалист и нямам проблеми с привържениците. Очаквам да се получат хубави мачове в плейофите на Първа лига. Дано са хубави срещите и да станем шампиони, колкото се може по-рано. Изкарах три хубави години в ЦСКА, но за съжаление нищо не спечелихме. Тръгвам си с хубави емоции.
 
Решението да си тръгна не знам кой го взе, попитайте тях. Не е вярно, че не съм в добри отношения с Любослав Пенев. Аз съм окей с него. Не съм разговарял лично с него. Дани Ганчев обаче ми каза, че Любо не иска да работи с мен. ЦСКА има много хубава публика, но не искам да ги коментирам, тъй като отивам вече в друг отбор.
 
Ще видим дали ще се утвърдя в Лудогорец. Представянето там ще определи бъдещето ми за националния отбор. Обаждаха ми се от два-три европейски отбора, но не исках да напускам България. От ЦСКА се чухме с няколко момчета, пожелаха ми успех. Оставям много приятели там”, добави националът.
 
„Нормално е всеки да има претенции. Едно е обаче те да са умишлени, друго е да не са. Не мога да коментирам съдиите, но знаем, че Лудогорец играе в Европа толкова години, така че не виждам място за сърдене. Конкуренцията не ме притеснява. Нямаше да отида, ако ме притесняваше. Ще се боря за мястото си и ще видим какво ще стане”, завърши Станислав Манолев.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки