Георги Дерменджиев: Не съм притеснен от ЦСКА, победа над тях ще промени статуквото

"Решението за раздялата с Асен Букарев е мое", заяви старшията на Левски

Георги Дерменджиев: Не съм притеснен от ЦСКА, победа над тях ще промени статуквото

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев коментира на пресконференция очакванията си за сблъсъка с ЦСКА. Също така, той говори и по странични теми. Ето какво заяви специалистът преди дербито в неделя на "Васил Левски".

"Това е един нормален мач, в който ще излезем за победа, за да зарадваме евентуално феновете. Контузените футболисти се лекуват в момента. До началото на тренировката ще имам конкретен отговор. Както съперникът, така и ние, правим разузнаване. С тези технологии в днешно време, е много трудно нещо да се скрие", заяви Дерменджиев.

"Има още малко време, ще решим за Божинов. Зависими сме от всичко, но главно ще разчитаме на себе си. Лично аз не съм притеснен от ЦСКА. Пак казвам - мач за първенство. Вярно е, че има много заряд, но аз ще опитам да предам в моя отбор такова настроение, че да мислим трезво. Ще има голяма доза тактика, и който я спази, навярно ще победи", добави треньорът на Левски.

"Една победа веднага ще промени статуквото. Отборът ще е възстановен достатъчно добре, за да влезе в мача, както трябва. Напрежението ще го има, но то ще е по-различно. Турбулентността отмина, отговорността минава на друго ниво. Шаблонно казано - шансовете са 50 на 50. Напрежението се премахва с успехи. Държа на това, което съм казал - Левски трябва да си върне ДНК-то. Работим върху него, ще стане постепенно. Има малка промяна, колкото и да е малка, но я има", допълни Дерменджиев.

"Левски има нужда от играчи, които ще вдигнат класата на отбора. Кога ще се случи? Колкото по-бързо, толкова по-добре. Решението за освобождаването на Асен Букарев е мое", завърши специалистът. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки