Пак добра новина за Левски, Жейнов оттегли иска си срещу клуба

Мениджърът предрече трансфери в Лудогорец, ЦСКА и Левски до дни

Пак добра новина за Левски, Жейнов оттегли иска си срещу клуба
Мениджърът Николай Жейнов е оттеглил иска си за обявяване на несъстоятелност на Левски. Това разкри самият той в предаването "От дузпа в тъч" на Sportal.bg. Агентът обясни, че е постигнал споразумение с изпълнителния директор на "сините" Павел Колев само с няколко думи.
 
"Постигнахме споразумение с Левски, с което се прекратява делото за несъстоятелност. Вчера го подписахме и мисля, че в началото на другата седмица ще бъде внесено в съда, така че мога да успокоя всички. Разбрахме се за по-малко от 45 секунди. Още с встъпването си в длъжност Павел Колев ми се обади и решихме казуса веднага. Договорихме неща, които те предложиха и аз приех", каза Жейнов.
 
"Над шест или седем пъти съм се опитвал да се свържа с предишното ръководство. Когато нямаш никаква комуникация с тези хора и виждаш, че клубът изпада в свръхзадлъжнялост трябва да алармираш цялата синя общественост какво се случва в клуба. Аз от година и половина не съм работил с клуба по никакъв начин, защото знаех какво става. Комуникирал съм и със Спас Русев, и с Красимир Иванов, но без никакъв резултат", обясни още мениджърът.
 
Жейнов разкри още, че до края на месеца се очакват трансфери и в трите водещи български клуба - Лудогорец, ЦСКА и Левски. Той добави, че има и сериозен интерес към звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. 
 
"Ще има входящи трансфери в Лудогорец, ЦСКА и Левски до затварянето на трансферния прозорец. Ще бъде интересно. Казвам го и като човек, който ще участва в някои от трансферите, и като запознат човек от бранша. Трансферът на Кирил Десподов в Каляри е сполучлив. По-добре ли щеше да бъде да отиде във водещ отбор от Серия "А", но да бъде резерва? Понякога големите клубове работят на трансферния пазар чрез по-малки. Ако Интер беше поискал Десподов, цената нямаше да е четири милиона, а четиринайсет. 
 
Тодор Неделев е футболист, който заслужава трансфер в чужбина и мисля, че ще го постигне. Разбира се, важно е да съвпаднат желанията на Ботев и Неделев. Има интерес към играча. Дали е европейски клуб, или става дума за Азия? Да кажем, че е от Евразия. Очаквам скорошен трансфер на българин в Скандинавия", каза още известният импресарио.
 
Той добави, че е зачеркнал собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски с "черния флумастер".

 

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки