Павел Колев привика Дерменджиев на разговор

Левски със закрита тренировка днес, взимат играчите на лагер

Павел Колев привика Дерменджиев на разговор
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев пропусна част от вчерашната тренировка на отбора. Причината е, че той бе привикан на разговор от изпълнителния директор Павел Колев.
 
Двамата със сигурност са обсъждали селекцията. Както е известно, трансферният прозорец у нас затваря вечерта на 28 февруари, четвъртък. Дотогава сините трябва да се подсилят поне с един централен защитник.
 
На „Герена" очакват френския защитник с котдивоарски корени Кевин Боли. Централният бранител ще дойде в тима като преотстъпен от втородивизионния китайски Гижу. По-голяма част от заплатата на играча ще бъде поета от клуба, държащ правата му, като Левски ще плаща само малка част от нея.
 
Месечното възнаграждение на 27-годишния футболист е в размер на 50 хиляди евро. Интерес към Боли има и от румънски клуб, но сините са уверени, че ще успеят да се преборят за подписа на играча.
 
Днес Левски ще проведе последно занимание преди дербито с ЦСКА. На него Георги Дерменджиев ще отработи последни елементи по тактиката за сблъсъка с армейците. Тренировката ще бъде закрита за фенове и медии. След него отборът ще бъде взет на лагер.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки