Сензациите в пресата: Клауза спряла ЦСКА за Бандаловски

Политехника ще плаща цялата заплата на Нашименто, Локо (Пд) картотекира Марич

Сензациите в пресата: Клауза спряла ЦСКА за Бандаловски

Най-интересните теми от българската преса днес, 23 февруари:

 

„Тема спорт”: Клауза спряла ЦСКА за Бандаловски 

 

Откупната клауза на Иван Бандаловски в Берое е спряла ЦСКА от привличането му през тази зима. "Армейците" са проявявали интерес към бранителя, като са провели и проучвателни разговори. В договора му със заралии обаче е заложена определена сума в размер на малко над 100 000 евро, която трябва да бъде платена за привличането му. ЦСКА е искал да вземе Бандаловски още сега, а не да чака до лятото, когато контрактът му изтича. Клаузата обаче е отказала "червените" от намеренията им. Бившият капитан на ЦСКА е бил сред вариантите за заместник на Станислав Манолев. Той беше освободен от новия треньор Любослав Пенев. Вратата беше посочена и на още един десен бек - Борис Секулич, който също не е бил желан от Ел Голеадор.

Заради усложнената ситуация в защита "армейците" привикаха 19-годишния Иван Турицов от Литекс, където беше преотстъпен. Младокът, който проведе зимна подготовка с ловчанлии, вече направи дебют за ЦСКА в мача срещу Ботев (Враца). 

В същото време Армейците готвят оферта за 17-годишната звезда на Черно море Мартин Минчев, а проявяват интерес и към централния защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров.

 

„Тема спорт”: Политехника ще плаща цялата заплата на Нашименто

 

Румънският Политехника Яш ще плаща цялата заплата на Филипе Нашименто. Това обявиха от новия клуб на португалския полузащитник. 24-годишният халф бе преотстъпен от Левски до края на сезона, като след това Политехника ще има правото да откупи футболиста. Тогава Нашименто ще има още година от договора си с клуба. Филипе отпадна от плановете на вече бившето треньорското ръководство на сините, начело със Славиша Стоянович, в началото на зимната подготовка и оттогава му се търсеше нов отбор. Той след това не бе пожелан и от новия наставник Георги Дерменджиев.

 

„Тема спорт”: Локо (Пд) картотекира Марич

 

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович ще може да засили атакуващата мощ на своя отбор за гостуването на Етър. На "Лаута" е пристигнала жълтата карта на Никола Марич, пише Plovdivderby.com. Той вече е картотекиран в БФС и ще бъде на разположение на босненския специалист. Очаква се Марич, който остави добри впечатления в предсезонната подготовка, да попадне в групата за мача във Велико Търново. Двубоят на "Ивайло" може да е от решаващо значение за бъдещето на Акрапович начело на "смърфовете". След загубата от Септември (София) с 0:2 на "Лаута" ръководството на "черно-белите", начело със собственика Христо Крушарски, се събра на спешна сбирка. Тя продължи час и след нея стана ясно, че засега босненцът остава.

 
Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки