Параноя обхвана Любо Пенев пред дербито с Левски: Съдията ще е бушон! (ВИДЕО)

Ето какво заяви треньорът на ЦСКА

Параноя обхвана Любо Пенев пред дербито с Левски: Съдията ще е бушон! (ВИДЕО)

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев не е доволен, че Владимир Вълков ще ръководи дербито с Левски. Според наставника на червените този рефер не е подготвен за такъв мач и е твърде вероятно да бъде използван за бушон.

 

“И аз, и футболистите сме в прекрасно настроение, въпреки че времето, не че ни изненада, но ще наруши леко динамиката ни в работния процес. Така или иначе се готвим максимално за мача. Нашата идея и цел е да завършим първи. Имаме футболисти с качества да се получи един добър мач, вярвам в това нещо. Все пак това са двата гранда в българския футбол, много хора очакват мача, ще се получи мач на ниво. Ще играем както сме тренирали. Искаме да вкарваме голове, искаме да победим. Очаквам теренът да е в добро състояние. Не очаквам отлив, това не е първият мач, който се играе при такива температури. Феновете винаги са показвали, че са с нас”, заяви Пенев, след което даде мнението си за съдията Владимир Вълков, определен да ръководи двубоя Левски - ЦСКА-София. 

 

“Моето мнение е, че съдията не е готов за този мач. Г-н Вълков ще ръководи мача. Знаете ли кои са съдиите и останалите нацначения? Като ниво и подготовка не е готов да води такъв двубой. Моето мнение е, че е подготвен за бушон. Съдийският наблюдател е счетоводител към хлебозавод, в който, случайност или не, акционер е Боби Михайлов. Налице е безпристрасно и професионално съдиство, на което ще се даде висока оценка. 

 

По начина, по който водят мачовете, това е проблем. Те искат да изпъкват, да са по-важни от мача и от празника, който предстои. В Европа се опитват да налмалят грешките до минимум, а тук е точно обратното. Всеки кръг има оплаквания и разправии.

 

Не искам да ни помагат, но не искам и да ни пречат. Това го казвам от името на много треньори. Другото минава и не се анализира”, обяви Любо Пенев, след което отново се върна към спортно-техническите неща на предстоящия сблъсък. 

 

"Не винаги в този тип двубои по-силният побеждава. Не искам да говоря за фаворит, настройвам момчетата ми да си свършат работата, да изпълнят поставените задачи. Резултатите от мачовете и позицията, на която се намираш, те правят фаворит. Интересува ме утрешния мач. Има подобрение в играта има, има, но ни трябва още време. Ще стане, момчетата са сериозни, разбират каква е идеята. Имам план "Б", план "Ц", имам варианти за утре. Работим ежедневно, ежечасно. Съгласен съм с Дерменджиев, че детайлите от тактиката ще решат мача: по-сериозния отбор, по-хитрите футболисти. Адаптацията към атмосферните условия утре ще бъде много важна. Много бърза адаптация трябва”, завърши треньорът.

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки