Крушарски: Оставете Акрапович на мира!

Етър и Локо Пд излизат днес във Велико Търново за 50-ия шампионатен мач помежду си

Крушарски: Оставете Акрапович на мира!

Етър приема Локомотив Пловдив днес от 15:45 часа в шампионатен мач №50 между двата тима.

Балансът в досегашните 49 срещи е 24 успеха за „смърфовете“, 11 равенства и победи за „болярите“.

Последните продължават гонитбата на Топ 6, въпреки че Черно море записа два впечатляващи успеха от началото на годината срещу ЦСКА и Лудогорец. При победа на "Ивайло" обаче Етър отново ще съкрати изоставането си от варненци на точка.

По-напрегната е ситуацията в Локо Пд, където напоследък постоянно се спекулира за смяна на треньора Бруно Акрапович.

Президентът на смърфовете бе категоричен пред "Тема Спорт", че треньорска рокада не е на дневен ред.

"Защо само го мотаете този треньор? Толкова ли ви е интересен? Стига с тези глупости за треньори и прочие. Оставете Акрапович на мира. Не ми харесва изобщо играта, но затова съм викнал съветници, а не нов треньор. Да се събират, да говорят и да променят нещата. Искам да се прави футбол, а аз не съм видял футбол. Но за това не е виновен само треньорът. Да не би той да играе? Искам да прогресираме", заяви Крушарски.

В групата на Локо за двубоя попаднаха новото попълнение Никола Марин, както и изтърпелият наказание Милош Петрович.

В Етър не могат да разчитат на контузените Почански и Пехливанов и наказания Венци Василев.

Главният мениджър Красимир Балъков отчете силните страни на съперника пред "Тема Спорт":

"Локо има много добри футболисти, видяхме го в мача с Левски. Те са доста организирани, компактни и здрави. Загубиха от Септември, но на всеки отбор му се случват инциденти. Както стана с ЦСКА на "Тича" и ние с Ботев Враца през есента. Винаги има мачове, в които не можеш да си познаеш отбора. Ние много добре знаем на какво са способни Локо, защото сме го изпитвали на наш гръб и в Пловдив, и у дома. Мачовете ни с тях винаги са много оспорвани", каза Балъков.

"Първенството стана изключително интересно с грешките на Лудогорец. Да видим какво ще се случи във вечното дерби. ЦСКА може да постави лидера под много сериозно напрежение. Според мен това ще е най-интригуващият шампионат в последните поне 6-7 години", допълни Балъков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки