Гатузо: Срещу Лацио не си подавахме добре топката

"Този мач е стъпка назад за нас", заяви треньорът на Милан

Гатузо: Срещу Лацио не си подавахме добре топката

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че нулевото равенство с Лацио в първия полуфинал за Купата на Италия е било крачка назад за неговия тим. Двубоят ще се запомни и с това, че за първи път Кшищоф Пьонтек не успя да вкара гол в мач, в който е почнал като титуляр.

 

„Този мач бе стъпка назад за нас в сравнение с последните ни мачове, но все пак знаехме, че финалистът ще бъде решен след 180 минути. Изправихме се срещу един много добре подготвен отбор, който пресира с 4-5 човека. Но пък се представихме добре в защита. За съжаление, допуснахме много грешки в последната трета на терена и не направихме достатъчно за Пьонтек.

 

Не си подавахме добре топката, а и допуснахме 5-6 опасни контраатаки. Не мога да се съглася с мнението, че Лацио не е в добра форма. Те са такъв отбор, че привидно намаляват темпото и изведнъж нараняват противника си.

 

Поздравявам младите ни играчи. Щастлив съм, че разполагам с такива таланти. Вярвам в качествата им. Но и те, и аз знаем, че предстои много работа за доброто на целия клуб“, каза Гатузо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки