Акрапович ще брани поста си срещу Берое

Старозагорци вдигнаха контузените за гостуването на "Лаута"

Акрапович ще брани поста си срещу Берое
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев призова за подкрепа феновете в днешния мач с Берое. Зума изрази надежда, че привържениците ще заровят томахавките и ще започнат да пълнят "Лаута".
 
Както е известно, част от публиката на черно-белите е на нож с ръководството. Столът на треньора Бруно Акрапович също се клати. Треньорът ще трябва да промени коренно играта на тима, ако иска да запази поста си.
 
Локо стартира добре пролетния дял на първенството - 1:1 на „Герена" срещу Левски, но след това падна с 0:2 от Септември на "Лаута" и загуби със същия резултат гостуването си на Етър. В тези срещи тимът бе надигран. Отборът има големи трудности, когато трябва да диктува събитията на терена, а атаката е прекалено ялова.
 
Затова и днес се очакват промени по състава. Очаква се Аралица да бъде върнат на върха на нападението, а Ожболт да действа по едното крило. От стартовия състав ще изпадне едно от новите попълнения Марич - той се представи много слабо на "Ивайло" срещу Етър. Железничарите вече загубиха шансове за първата шестица, но тимът трябва да започне да влиза във форма, защото е в борбата за купата. Днешният сблъсък срещу силен тим като Берое ще покаже дали черно-белите са на прав път.
 
Междувременно треньорът на Берое Александър Томаш получи добри новини в часовете преди мача с Локо Пд. Лекарският щаб на тима успя да вдигне за визитата на "Лаута" крилата Педро Еуженио и Рубен Бригидо. Възстановен от травма е и халфът Владимир Гаджев, който за първи път тази пролет влезе в групата на тима. Очаква се обаче бившият халф на Левски да остане на резервната скамейка.
 
Томаш надали ще прави промени по състава, който в миналия кръг започна срещу Дунав (1:0). Ако има рокада, то тя може да бъде в центъра на отбраната, където да започне Алкан. Старозагорци започнаха сезона с изненадваща загуба от Септември с 0:1 на националния стадион. След това тимът постигна две победи с по 1:0. Срещу Дунав играта бе на ниво - създадени бяха много положения, но куцаше реализацията им. Сега Томаш се надява Камбуров да има ден и да вкара на бившия си тим.

 

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки