Гонзо направи открита тренировка с млади таланти

Легендата на Левски бе специален гост на академия „РД Спорт“

Гонзо направи открита тренировка с млади таланти

Легендата на Левски Георги Иванов проведе открита тренировка с млади футболисти в София. Гонзо бе специален гост на академия „РД Спорт“ в Студентски град, влизайки в ролята на треньор на децата родени 2005 година. Голмайстор №1 във "вечното дерби" взе участие и в двустранната игра между малчуганите, давайки им ценни съвети по време на мача.

"Обадиха ми се треньорът и човекът, който помага тук за децата, това е добра инициатива, за да станат добри спортисти. Пожелавам им да ме надминат, най-важното е постоянството, да тренират, да обръщат внимание на училището, футболистът стана динамичен и трябва да взимат добри решения. Напълнихме се с доста чужденци, в България обаче има школи, които се развиват добре. Ако обърнем внимание на подрастващите, ще се развиваме добре”, заяви преди тренировката Георги Иванов.

Академия "РД Спорт" е една от най-бързо и добре развиващи се футболни школи в София. На разположение на децата са три прекрасни терена и чисто нови съблекални. Родените през 2005 година момчета заемат второто място в класирането във втора подгрупа на Зона София. Наставникът им Александър Капитански бе поканил легендарният голмайстор на Левски за последната тренировка преди мача от 12-ия кърг на надпреварата срещу "Ферион". След заниманието Гонзо не отказа индивидуална снимка на нито едно от момчетата от "РД Спорт".

"Това е хубава инициатива. Трябва да има постоянство и да тренират, да обръщат внимание на училището. Ако не си достатъчно добър, няма как да играеш. Футболът се превърна в много динамична игра. Посъветвах децата да обичат футбол и да тренират, за да постигнат успехи, когато пораснат. Трябва да се обърне внимание на школите. Ако обърнем внимание на подрастващото поколение, имаме добро бъдеще във футбола. Трябва да помагаме на младите", завърши Георги Иванов.

Капитанът на Лудогорец чете на деца

Инициативата се проведе в НУ “Васил Левски” в град Лозница

Джокович към Григор: У нас говорим за теб

Сърбинът забранил на сина си да носи гривни като на българина

Футболният отбор на Народното събрание с контрола във Враца

Вижте подробности

Александър Сано: Не повярвах, че световният ред допусна българин да вземе Златната топка (ВИДЕО)

Актьорът с култови признания в подкаста на Код Спорт

Зидан поема олимпийския огън във Франция

Треньорът част от подготовката за игрите

Новият враг на Барса с голям гаф на "Герена"

Ковач е недолюбван от феновете на Левски

Задава се шоу! Стоичков срещу Балъков

Вижте подробности

Турска легенда свали лампа, за да закачи секс люлка, потроши имение

Вижте подробности

Секс скандал в женския футболен тим на Бразилия

Вижте подборности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки