Бодуров и Евандро се завръшат за ЦСКА срещу Етър

От вчера двамата тренират на пълни обороти

Бодуров и Евандро се завръшат за ЦСКА срещу Етър

Четирима основни играчи на ЦСКА ще са на разположение за гостуването на Етър тази събота. След контузии на линия отново ще са Николай Бодуров и Евандро. След наказания пък се завръщат Едвин Джеси и Божидар Чорбаджийски. От вчера двамата, които имаха травми, тренират на пълни обороти. "Червените" проведоха занимание в Панчарево, което беше възстановително за игралите срещу Септември (София) и пълноценно за всички останали. 

 
Капитанът Бодуров със сигурност ще е титуляр във Велико Търново, докато Евандро ще има сериозна конкуренция за място сред 11-те. Досега при Любослав Пенев той беше използван като ляво крило. С оглед силните изяви на Енрике Рафаел в тази зона обаче не се вижда как ще го измести от състава. Затова опция е Евандро да се появи на другия фланг, където ще се конкурира с Джеси. Другото крило Жоржиньо вкара гол срещу Сетември, но като цяло не впечатлява с изявите си и почти сигурно ще остане резерва.
 
На "Ивайло" Пенев отново ще разполага с титулярната двойка централни защитници Бодуров и Чорбаджийски. Най-вероятно те двамата ще стартират, въпреки че заместниците им срещу Септември - Валентин Антов и Нуно Томаш, направха много добър мач.
 
Извън сметките за Етър остава Жеферсон, а малки шансове да попадне в групата има Ангел Лясков. Бразилецът ще отсъства поне още две седмици и вероятно ще пропусне оставащите 2 двубояот редовната фаза. След гостуването на "болярите" ЦСКА приема Берое на 16 март (събота) в последния 26-и кръг.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки