Ман Юн без 10 основни играчи в Париж

"Червените дяволи" загубиха първия осминафинал в ШЛ от ПСЖ с 0:2

Ман Юн без 10 основни играчи в Париж

 Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че има сериозни кадрови проблеми за решаване преди гостуването на Пари Сен Жермен от осминафиналите в Шампионската лига, след като стана ясно, че 10 основни играчи вероятно няма да могат да отпътуват за френската столица.

 
"Червените дяволи" имат да наваксват два гола изоставане от първия мач, а на "Парк де Пренс" ще бъдат без наказания Пол Погба и контузените Антони Марсиал, Неманя Матич, Джеси Лингард, Хуан Мата, Андер Ерера, Матео Дармиан, Фил Джоунс и Антонио Валенсия. Алексис Санчес също получи контузия в мача със Саутхамптън в събота, така че и той по всичко личи ще отпадне за мача с парижани в сряда.
 
 
Най-големи надежди за възстановяване в щаба на Юнайтед възлагаха на Антони Марсиал, но френският нападател все още не е готов за игра.
 
"Антони няма да бъде готов за мача. Не мога да го рискувам в такъв двубой. Той все още не тренира, така че не смятам, че има шанс да играе", каза Солскяер.
Въпреки огромните кадрови проблеми, мениджърът не губи вяра в сензационния обрат, който букмейкърите към момента оценяват на 18:1.
 
"Нормално е съперникът да е по-уверен в класирането си след победата с 2:0. Ние сме наясно, че няма да ни бъде никак лесно и трябва да преодолеем цяла планина, за да ги отстраним. Но в състава има достатъчно класни играчи, макар и в момента голяма част от тях да са контузени", каза бившият играч на Манчестър Юнайтед.
 
"Спомням си, че през 1999 година бяхме в подобна ситуация. В първия полуфинал с Ювентус направихме 1:1 в Англия, а на реванша падахме с 0:2 след само 10 минути игра. Тогава си помислихме, че сме аут, но в момента, в който върнахме първия гол, всичко се промени. Успяхме да изравним за 2:2, те се паникьосаха и така стигнахме и до трети гол, който подсигури класирането ни за финала. Знаем, че сега ни предстои нещо подобно и сме наясно, че са ни нужни голове. Ако вкараме първи, тогава мисля, че ще имаме реален шанс за обрат", каза още Солскяер.
Предпоследният Гранада си тръгна с точка от Билбао (ВИДЕО)

След равенство 1:1

Късен автогол спаси Юве срещу Каляри (ВИДЕО)

Лацио удари Дженоа

Айнтрахт спечели с обрат битката за Европа (ВИДЕО)

Аугсбург падна с 1:3 във Франкфурт

Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки