Роналдо бесен на съотборниците си

Португалецът държал реч на висок глас в Неапол

Роналдо бесен на съотборниците си

 Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо е останал бесен след победата на италианския хегемон Ювентус с 2:1 над Наполи.

С успеха на "Сан Паоло" "бианконерите" увеличиха преднината си на върха на 16 точки и са на крачка от осмо поредно Скудето. Представянето през второто полувреме обаче разгневило португалския ас, твърди TuttoJuve.

Тогава торинци се затвориха дълбоко в своята половина и бяха тотално надиграни. Единствено изпусната дузпа от Лоренцо Инсиние попречи на Наполи да стигне поне до равенство.

След края на дербито Роналдо държал разпалена реч пред отбора. В нея той обяснил защо не бива Юве да играе толкова дефанзивно в продължение на 45 минути.

Думите му били посрещани с окуражителни аплодисменти първо от треньора Макс Алегри, след това и от футболистите. Жестовете на Роналдо през второто полувреме на "Сан Паоло" също призоваваха съотборниците му да изнесат играта в по-предни позиции.

В Юве се надяват речта на Кристино да подейства вдъхновяващо за реванша с Атлетико Мадрид от 1/8-финалите на Шампионска лига на 12 март. "Старата госпожа" има да заличава пасив от 0:2 след първия мач и задачата е изключително трудна.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки