Балъков: Глупост са слуховете, че няма да се раздадем срещу ЦСКА

"Очакваме с интерес мача, ако искаме да бъдем в топ 6, само победа може да ни помогне"

Балъков: Глупост са слуховете, че няма да се раздадем срещу ЦСКА

Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков заяви, че „болярите“ очакват с нетърпение мача с ЦСКА от 25-ия кръг на Първа лига. Специалистът коментира и слуховете, че „болярите“ няма да се раздадат на 100%, като определи тези информации като „глупост“.

„Да, наистина, чака се с интерес мача с ЦСКА. Ние също го очакваме. Имаме, макар и малък шанс за влизане в първата шестица, а той преминава през успех срещу ЦСКА. Очаквам интересен и динамичен мач. С малко късмет може да постигнем тази победа“ , започна Балъков.

„Няма никакво значение победата ни над ЦСКА в контролата преди около месец. Те тогава бяха сменили треньора. Той вече имаше достатъчно време да опознае отбора си. Мисля, че този мач ще е коренно различен. Ще бъде тежък мач. Той обаче е ключов за нас. Ако искаме да бъдем в топ 6, само победа може да ни помогне“.

„Има значение, че преотстъпените няма да играят. Ние разчитаме на тези играчи. Повечето от тях са титуляри. Ние винаги сме били коректни към партньорите, които ни дават играчи под наем. Така ще бъде и към ЦСКА. Преотстъпените няма да играят. Ще играят други, надяваме се, че ще дадат 100%“, каза още специалистът. 

„Не искам да коментирам слуховете, че няма да се раздадем на сто процента. Който ме познава, знае, че съм професионалист и винаги играя за победа. Няма смисъл да говорим за тези паранои, това са глупости“.

„Настройката е нормална, спокойна, няма нужда от друга. Един мач срещу ЦСКА или Левски сам по себе си дава мотивация. Няма нужда да ги мотивираме допълнително играчите. Надявам се на баланс на терена, когато държим топката, да сме спокойни и да играем нашия футбол. Когато загубим владение, дано сме спокойни и да се пакетираме, да не могат бързите и динамични играчи да имат спокойствие и да създават положения“.

„Няма по-хубаво от това стадионът да е пълен. Това дава допълнителен стимул и на двата тима. Дано в събота да стане хубав и атрактивен мач, приятен за наблюдаване“.

„Тежък мач за Никола Попов. Четох какво казват нашите фенове. Мога само да ги помоля да са търпеливи, да не се настройват преди мача, да оставим да се изиграе този мач и да дадем спокойствие на Никола Попов да свири, както знае. Няма да ни помогне, ако има негативни емоции към него от сега. След мача всеки може да си каже мнението. Но ще е добре да запазим една добра атмосфера преди мача“, завърши Балъков.

Литекс не се даде на Етър

Нов дебютира за "болярите"

Светльо Петров: Нужна ни е концентрация срещу Левски

Горка Ларучеа аут за срещата със "сините"

Етър надделя над Янтра на градския стадион в Несебър

Димитров и Есало бяха точни за успеха на "болярите"

Етър привлече халф със сериозна визитка

Йоаким Карсела е поредният нов в състава на търновци

Светльо Петров след инфарктната загуба: Футболът ни наказа

Треньорът на Етър бе крайно разочарован след загубата срещу Черно море

ИНФАРКТНО: Черно море удари Етър в 98-та минута (ВИДЕО)

"Моряците" на върха в Efbet лига, Илиан Илиев изгонен

Директор на Етър: Ние предпочитахме мачът да се доиграе

Страцимир Тинчев даде своята позиция за отлагането на срещата с ЦСКА

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА и Етър доиграват днес (ВИДЕО)

Резултатът е 0:0

Етър обърна драматично Черноморец (Бс) за Купата и е на 1/8-финал, Шано с хеттрик (ВИДЕО)

Търновци изиграха много добър мач след почивката

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки