Новата ера на „Герена“ започва с пълен стадион

“Aд да настане, глас да не остане”, зоват феновете на Левски, изкупиха билетите и за сектор В

Новата ера на „Герена“ започва с пълен стадион

Новата ера в Левски започва с дерби и необичайно пълен стадион.

Четири дни след смяната на собствеността и вече с главен акционер Георги Попов, „сините“ излизат срещу „Лудогорец“ на „Георги Аспарухов“ в мач между първия и втория в Първа лига.

По-добър знак от съдбата трудно би могъл да има. Но новите силни хора в клуба се разграничиха от своите предшественици и отказаха да правят големи обещания.

Целта е ясна - стабилизиране на столичния гранд и развитие стъпка по стъпка, без да се избързва. Но на феновете на „сините“ малко им трябва и с надежда за по-добро бъдеще, а и вследствие на добрите резултати през пролетта, те ще се завърнат отново в своя дом в неделя следобед.

Повече от 13 000 билета за дербито с „орлите“ бяха закупени до петък, а очакванията са да не останат празни седалки в секторите „А“, „Б“ и „В“.

Феновете на Левски изкупиха вчера и сектор В на "Герена". Интересът към срещата е голям. Причината е, че при успех на „сините“ авансът на разградчани на върха на класирането ще бъде стопен само на две точки преди плейофите.

Местата на централната трибуна на стадиона също са изкупени. В момента се продават единствено пропуски за сектор Б. Билетите за него струват по 9 лева, а останалите бройки са около 2 хиляди,

Фактът, че именно за южната трибуна все още има талони, говори за разделението срещу различните фракции. Както е известно, Левски има по две агитки на мачовете си - в сектор Б, както и в блок 5 на централната трибуна.

В продажба за домакинските фенове няма да бъде пускан част от сектор Г, обявиха от ръководството на Левски, а ето и какво заявиха от „сините“ ултраси от „СЕКТОР Б“, без редакторска намеса от Novsport.com:


"Днес до края на деня се очаква и билетите за Сектор Б да свършат, така че ако искате да присъствате на утрешния мач с Лудогорец няма да е лошо да побързате!

При такъв развой на нещата и при очевидното нежелание на ръководството да отвори още домакински блокове (според нас още 2 блока във В и Г могат да се отворят), всеки останал без билет може да взима за гостуващия сектор и да се надява, че ще бъде настанен в съседния на клетката блок със седалки в Г вместо да бъде оставен извън стадиона от полицията!

АД ДА НАСТАНЕ, ГЛАС ДА НЕ ОСТАНЕ!"
Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки