СЕНЗАЦИЯ: Гуардиола се разбра с Ювентус, подписва през лятото!

Пеп вече има договорка за 4-годишен договор с италианските шампиони, твърдят на Апенините

СЕНЗАЦИЯ: Гуардиола се разбра с Ювентус, подписва през лятото!

Хосеп Гуардиола ще бъде новият треньор на "Ювентус" и дори вече е постигнал договорка с ръководството на италианския гранд за 4-годишен договор!

Информацията е на италианския журналист Луиджи Гуелпа, който през 2018 г. първи разкри, че Кристиано Роналдо ще облече екипа на "бианконерите".

"Научих, че Гуардиола вече се е договорил с ръководството на "Ювентус" да подпише договор за следващите 4 години. Източникът ми е същият човек, който ми каза за Роналдо", заяви Гуелпа пред радио CRC.

В момента испанецът е начело на "Манчестър Сити", а контрактът му е до края на сезон 2020/2021.

С "гражданите" той преследва втора поредна титла на Англия, след като миналия сезон стана шампион, а сега тимът му води в класирането с 1 точка пред "Ливърпул".

Преди да застане начело на "Сити" Гуардиола стана 3-кратен шампион на Испания с "Барселона" и два пъти спечели Шампионската лига с каталунците, за които играеше като футболист. След това застана начело на "Байерн" Мюнхен, за да спечели 3 титли на Германия.

"Ювентус" пък е на няколко мача от узаконяването на осмата си поредна титла в Италия. Начело на тима е Масимилиано Алегри, който е в основата на последните 4 успеха на тима в местното първенство.

Неговият договор изтича през 2020 година и според последните информации сериозен интерес към него има от Реал Мадрид.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки