Икарди постави условията си, за да се върне в игра

Ето какво иска аржентинецът от "нерадзурите"

Икарди постави условията си, за да се върне в игра

 Голмайсторът на Интер Мауро Икарди е поставил условия пред клуба, за да се върне към тренировъчния процес и мачовете на тима, твърди “Гадзета дело спорт”. 

Както е известно, нападателят няма изигран двубой, откакто капитанската лента му беше изненадващо отнета и след това дадена на Самир Ханданович на 13-и февруари. Официалната причина за отсъствието му е контузия на коляното, но наставникът Лучано Спалети разкри на последната си пресконференция, че играчът сам отказал да тренира, въпреки мнението на клубните лекари. “Не, аз ще ти кажа, когато съм готов да играя”, били точните думи на Икарди според треньора.

Според информацията през последните няколко дни е имало редица срещи между новия адвокат на футболиста и спортния директор на отбора Бепе Марота. Аржентинецът поставил няколко условия, които да бъдат изпълнени преди той да се завърне на терена. Сред тях били “публично възстановяване” на имиджа му от страна на клуба и Спалети, както и ясно обяснение за причината, поради която той вече не е капитан на тима. Така и не стана ясно защо Икарди вече не изпълнява тази роля, като самият той и неговата съпруга и агент Уанда Нара на няколко пъти повториха, че “не е сторил нищо лошо” и че решението дошло изневиделица.

Интер се намира в тежка ситуация по отношение на атаката си, тъй като в момента разполага единствено с един централен нападател в лицето на Лаутаро Мартинес. Той е наказан за мача реванш с Айнтрахт (Франкфурт) от 1/8-финалите на Лига Европа, а ако получи жълт картон в предстоящата среща със СПАЛ, ще пропусне и градското дерби с Милан.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки