Илиан Илиев преследва първа победа срещу Белия

В Ботев Пд си отдъхнаха Карачанаков е на линия за мача с Черно море

Илиан Илиев преследва първа победа срещу Белия

Черно море приема днес Ботев Пловдив с амбицията да подпечата визата си за място в първата шестица. "Моряците" вече биха "Тича" тази пролет два тима от Топ 6 - Лудогорец ЦСКА. Треньорът на варненци Илиан Илиев обаче все още няма успех над своя колега Николай Киров. Белия има две победи в двата си досегашни сблъсъка срещу Илиев. На 16 октомври 2017-а начело на Верея Илиан падна с 0:1 от Ботев е Пловдив. Тогава специалистът бе наказан, но води мача от трибуните. През есенния дял на сегашния сезон отново в Коматево Киров подчини Черно море с 2:1.

 
От групата на Черно море отпаднаха контузените Георги Божилов и Емил Янчев, както и Мартин Костааинов, Кононго и Жоаким Балми. Интересното е, че Кононго в предишния кръг с Верея остана на пейката, а сега е извън 18-те. Очевидно е, че между него и Илиан Илиев има разминавания. Те са по отношение на дисциплината, довериха от "Тича".
 
Аут за мача днес са и юношите Иван Дичевски, Виктор Попов, Мартин Дичев, Аъчезар Йороанов и Петър Вуцов, които днес ще играят за моряците в Елитната група до 19 години в дербито със Септември София.
 
Треньорът на Ботев Пловоив Николай Киров няма проблеми с контузени футболисти, като единствено Александър Тонев не е напълно готов за игра. Той е изостанал с подготовката и ще е на разположение след паузата в шампионата в края на март. Последен мач от трите двубоя наказание днес ще изтърпи Антонио Вутов. който ще е на линия за домакинството на Ботев Враца в последния кръг от редовния сезон.
 
В сравнение с последния шампионатен двубой срещу Дунав е Русе наставникът на пловдивчани направи две промени в групата. На мястото на Радослав Апостолов и Станислав Шопов сред 18-те попаднаха Лъчезар Балтанов и Джонатан Перейра. Имаше опасения, че Карачанаков може за пропусне двубоя с Черно море днес, но топ е на линия.
Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки