Дерменджиев: Психологически футболистите бяха затормозени (ВИДЕО)

"Отборът му трябваше време да се съвземе след гола, който получи"

Дерменджиев: Психологически футболистите бяха затормозени (ВИДЕО)
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев коментира загубата от Лудогорец. „Ние не започнахме добре мача. В първите 20 минути допуснахме много грешки.
 
 
Приехме Лудогорец в нашата половина. След първия гол отборът доста наруши играта си. Имаше един период от мача, в който Левски стоеше добре. Психологически футболистите бяха затормозени доста. Ние може да бъдем само благодарни на тези фенове, които през целия мач подкрепиха отбора, но това е много голяма отговорност“, посочи специалистът.
 
 
„Футболистите могат да понесат тази отговорност, но им трябва време. Отборът му трябваше време да се съвземе след гола, който получи. Второто полувреме беше малко по-различно. Не съм изненадан от агресията на Лудогорец“, продължи треньорът на Левски. Ние дори и при не така добра игра имахме три ситуации, ако ги бяхме отиграли по-точно резултатът можеше да бъде друг. Левски не е зависим от Мариани. Играем с 11 човека. В един такъв мач трябва да се направи всичко възможно, за да се промени резултата. Ние нямахме ефективност. Ние се ориентирахме бавно и за това се получиха тези грешки“, допълни наставникът на „сините". Сезонът не свършва. Ние продължаваме да играем. Има още много мачове. Левски ще трябва да се подобрява и ние ще направим това нещо", завърши Дерменджиев.
 
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки