ИЗНЕНАДА: Реал Мадрид обявява завръщането на Зинедин Зидан в 18,00 часа!

"Кралете" ще имат нов треньор

ИЗНЕНАДА: Реал Мадрид обявява завръщането на Зинедин Зидан в 18,00 часа!

Зинедин Зидан ще бъде новия-стар старши треньор на Реал Мадрид, съобщава спортната програма Jugones, а новината бе потвърдена и от Marca и AS.  

 

Според информацията ръководството на „белия балет“ ще освободи по-късно през деня Сантиаго Солари, а Зизу ще бъде обявен като негов наследник. В 18:00 часа (испанско време) шефовете на „лос бланкос“ ще имат среща, а след нея трябва да бъдат обявени промените.

 

Източниците на Marca разкриват, че Солари бил наясно, че ще се раздели с „белия балет“. По-рано в понеделник специалистът се сбогувал с всички на Валдебебас. Клубната управа била на мнение, че положението, в което е изпаднал тима сега е нетърпимо и е назрял моментът за промени.

 

Както е известно, „лос меренгес“ бяха детронирани в Шампионската лига, след като неизменно я печелеха в изминалите три сезона. Аякс елиминира Карим Бензема и компания на осминафиналите в надпреварата. Само няколко дни преди злополучния реванш за Кралския клуб срещу холандския гранд, момчетата на Солари бяха отстранени от Барселона на полуфиналите за Купата на Краля. В Ла Лига Реал е на 12 точки зад лидера Барселона, заемайки третото място.

 

Зинедин Зидан бе начело на Кралския клуб в периода от януари 2016-а до май 2018 година. Французинът напусна само няколко дни, след като изведе тима до трети пореден триумф в турнира на богатите и общо 13-а купа в историята на испанския гранд. Докато Зизу ръководеше „балета“, отборът спечели общо 2 трофея, сред които и титла в Примера.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки