Рамос призна: Жълтият картон срещу Аякс беше грешка!

"Последните седмици бяха катастрофални, ние, играчите, сме основните отговорници за кризата"

Рамос призна: Жълтият картон срещу Аякс беше грешка!

Защитникът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос призна, че е направил огромна грешка, като си е изкарал жълт картон срещу Аякс в първия осминафинален сблъсък между двата състава от Шампионската лига. Испанският национал получи наказание от УЕФА за умишлените си действия, които бяса с цел да е на линия за евентуален четвъртфинал на тима. ,,Кралският клуб“ спечели първата среща в Амстердам с 2:1, но капитулира в реванша на ,,Сантяго Бернабеу“, когато загуби с 1:4.

 
,,Поемам вината на 200%“, обяви Рамос в Туитър. 32-годишният испански национал коментира и други проблеми в клуба след кошмарната седмица за мадридския колос, в която отборът отпадна от полуфиналите за Купата на Краля и Шампионската лига и на практика загуби шансове за титлата в Ла Лига. 
 
,,Като футболисти, ние искаме да поемаме отговорност по свой начин, но през този сезон това не е в наша полза“, започна Рамос.
 
,,Последните седмици бяха катастрофални и няма да се крием, а поемаме изцяло отговорността за лошите резултати – най-вече аз, в ролята на капитан. Затова сметнах за правилно да отговоря на критиците директно“, сподели още бранителят. 
 
Рамос изгледа от личната си ложа тежкото поражение на Реал от Аякс в реванша на ,,Сантяго Бернабеу“, докато бе сниман за документален филм. 
 
,,Човек има своите ангажименти. Дори и за миг не съм си помислял, че мачът ще се развие по този начин“, обясни той.
 
Рамос отрече за конфликт между него и бразилския му съотборник Марсело по време на тренировка в събота.
 
,,Във всяка една тренировка си разменяме думи. Това е част от работата под напрежение. Но това е един от поредните анекдоти, които се случват на тренировъчното игрище. Марсело е като мой брат“, коментира Рамос. 
 
Испанският национал също така отрече за скандал между него и президента на ,,Кралския клуб“ Флорентино Перес в съблекалнята, когато той е заплашил защитника, че ще го уволни.
 
,,Проблемите в съблекалнята се решават там“, каза Рамос. - Няма никакъв проблем помежду ни и всеки един от нас има един-единствен интерес – и това е Реал“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки