Ирена Йорданова от Търговище е първият от четиримата ТОТО милионери

Печелившият фиш е за 5,65 лева, пуснала го на рождения си ден

Ирена Йорданова от Търговище е първият от четиримата ТОТО милионери

Ирена Йорданова от Търговище е първият милионер, който заяви своята печалба в понеделник, 11 март, часове след като стана ясно, че е познала заветните шест числа от играта на Български спортен тотализатор „Тото 2 – 6 от 49“. По време на тегленето на 20-ия тираж на любимата на всички игра, Ирена спечели 2  375 357 лв. Печелившият фиш за 5,65 лева, дамата е пуснала навръх рождения си ден, по настояване на своя съпруг. Двамата имат комбинация от 7 числа, с които играят вече 35 години. В този случай, Ирена е взела фиш с предварително попълнени числа. По думите й, късметлията в семейството им е съпругът й, защото е негова заслугата да купи щастливия фиш.

 
Ирена е на 53 години и заедно с мъжа си управлява счетоводен бизнес. Първото нещо, което ще си купи с парите от СПОРТ ТОТО, е билет за Новогодишния концерт на Виенската филхармония. Ирена сподели още, че освен „Тото 2 – 6 от 49“, със съпругът си играят, „Тото 2 - 6 от 42“, „Тото 2 – 5 от 35“ както и „Тото 2 - Зодиак“, като попълват зодията на голямата си внучка.
 
Да получи печалбата си от Втори тото шанс на играта „Тото 2 - 6 от 49“, от Стара Загора пристигна и Кольо Колев. Той спечели 100  000 лв. от игрите на СПОРТ ТОТО. С парите си той планира да покрие кредити и да отиде на пътешествие в Дубай.
 
Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата http://www.toto.bg.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки