Легенда на Левски: Класата на отбора е за трето място

"Това е реалността", заяви Стефан Аладжов

Легенда на Левски: Класата на отбора е за трето място

 Рекордьорът по мачове за Левски Стефан Аладжов бе повече от разочарован от представянето на тима срещу Лудогорец.

 
„Какво да говорим след такъв мач, като на терена се видя всичко? Лудогорец беше много по-добрият отбор и заслужено спечели. Жалко, защото сините трябваше да победят след постигнатите успехи срещу Славия и ЦСКА. Но явно и тази година Левски ще се бори за третото място. Това е реалността. Най-много ме е яд за публиката, която беше напълнила стадиона.
 
Лудогорец създаде много чисти голови положения пред вратата на Ники Михайлов. Определено игра значително по-добре. Разградчани много добре знаят как да се представят срещу преките си конкуренти. В неделя видяхме точно това – печелят си мачовете, при това с лекота, и пак ще вземат титлата.
 
За Левски имаше някакъв шанс само ако беше спечелил, но не виждам това как можеше да стане. Играта на сините в защита не беше на никакво ниво – Яблонски, Рейш… Трябва да погледнат Моци и Григоре. Същото важи и за останалите линии. Странно ми е как тези футболисти не могат да играят пред такава публика, да се надскочат и да спечелят. Трябваше да изядат тревата. Така си казвахме ние преди, излизахме и ги грабвахме от първата минута. А то се получи обратното – Лудогорец грабна сините и не ги остави. Живко Миланов каза, че случилото се е срамно. Имаш един мач, който е задължителен за печелене, а ти не го взимаш“, сподели Аладжов за „Тема спорт“.
 
„С оглед на класата на отбора, третото място ще е добро, но Черно море, Ботев Пловдив и Берое също се представят на ниво. Да не го изпуснем и него“, каза легендата на сините.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки