Роналдо: Ювентус ме привлече, за да помагам в такива магически нощи (СНИМКИ)

Щастлив съм в Италия, не ми липсват Испания и Португалия, допълни Кристиано, който не пропусна да отмъсти на Диего Симеоне

Роналдо: Ювентус ме привлече, за да помагам в такива магически нощи (СНИМКИ)
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо изигра поредния си велик мач в Шампионската лига. Португалецът изведе отбора си до знаменит отбрат срещу Атлетико Мадрид на 1/8-финала в Шампионската лига, вкарвайки и трите попадения за успеха с 3:0 в реванша.
 
След срещата той заяви, че тимът му е показал истински шампионски манталитет, а той е бил привлечен в италианския гранд за точно такива магически моменти, като изминалата нощ.
 
“Това трябваше да бъде специална вечер и точно това се случи. Не само заради головете, които отбелязах, но и заради представянето на целия отбор и неговия страхотен дух. Точно такъв манталитет трябва в Шампионската лига. Ние сме на прав път.
 
Ювентус ме привлече, за да помагам точно в такива магически нощи. Атлетико е много корав съперник, но ние също сме силни и показахме, че повече заслужаваме да продължим. Все още обаче е твърде рано да говорим за финал. Нека вървим стъпка по стъпка”, заяви Роналдо.
 
 
"Щастлив съм в Италия, всичко ми харесва тук. Според мен италианското първенство е най-трудното за нападателите. Тук се вкарват по-трудно голове за разлика от Испания, където се играе по-открит футбол.
 
В Испания отборите рискуват повече, докато в Италия първата задача е да се защитаваш добре. Играл съм и в Англия, но най-трудно се вкарват голове в Италия", коментира Роналдо пред медиите на Апенините по повод информациите, че има вероятност да се върне в Реал Мадрид.
 
"Адаптирахме се добре в Италия, семейството ми е щастливо. Различен начин на живот, различна страна, различен език, но аз се приспособявам лесно навсякъде.
 
Не ми липсват Испания или Португалия. В Реал Мадрид оставих много приятели, фенове, които ми дадоха много обич. Но тези неща ги имам и тук, в Ювентус", допълни Роналдо.
 
Нападателят на Ювентус отмъсти и по най-добрия възможен начин на треньора на Атлетико Мадрид Диего Симеоне. Аржентинският специалист си позволи да направи неприличен жест след успеха на неговия тим в първия двубой, посочвайки своите “топки”. След това той се извини, но Кристиано не е забравил за случилото се.
 
Португалският футболист даде обещание да отбележи хеттрик във вратата на Атлетико и направи точно това. Той бе героят за Юве за успеха с 3:0 в реванша и така на практика сам класира “бианконерите” напред в турнира.
 
 
Роналдо отпразнува хеттрика си с абсолютно същия жест, който направи и Симеоне в първия мач, като така отговори подобаващо на аржентинския наставник.

 

Неймар говори с Лапорта за завръщане в Барселона

Договорът на Неймар с Ал Хилал е до лятото на 2025г

Барса иска звезда на Арсенал

Вижте подробности

Нови проблеми за Тонали и Нюкасъл

Разкриха още залози на халфа

Удар по Почетино преди рестарта

Бранителят получил удар в коляното

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Рома вече реши с кого ще замени Лукаку

Белгиецът почти сигурно няма да бъде откупен от Челси

Наполи бърза да подпише нов договор с Кварацхелия

Грузинецът има контракт до 2027г., но партенопеите искат да го задържат за още по-дълго

Байерн Мюнхен ще плати 12 милиона на Тухел

Баварците ще изплатят обезщетение на специалиста, въпреки раздялата по взаимно съгласие

Интер си хареса звездата на Дженоа

Алберт Гудмундсон се представя отлично този сезон

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки