Раонич и Тийм са първите полуфиналисти в Индиън Уелс

По-късно днес ще станат ясни имената и на другите двама тенисисти, които ще спорят за място във финала

Раонич и Тийм са първите полуфиналисти в Индиън Уелс

 Канадецът Милош Раонич и австриецът Доминик Тийм са първите двама полуфиналисти на турнира от сериите "Мастърс" 1000 в Индиън Уелс (САЩ). В ранния мач от програмата Раонич се наложи с 6:3, 6:4 над сръбския квалификант Миомир Кечманов. Срещата продължи 73 минути, като Раонич наниза 13 аса и не загуби нито веднъж подаването си. Канадецът успя да пробие по веднъж сервиса на младия си сръбски опонент и по този начин без особени затруднения намери място сред четиримата най-добри. За място на финала Раонич ще играе с Доминик Тийм. 

 
 
Австриецът спести усилия, след като съперникът му в четвъртфиналите Гаел Монфис от Франция не бе в състояния да играе и се отказа от мача заради възпаление на ахилеса на левия крак. По този начин Тийм се класира на първия си полуфинал на турнир от сериите "Мастърс" 1000 на твърда настилка. По-късно днес ще станат ясни имената и на друфите двама полуфиналисти. 
 
 
Швейцарецът Роджър Федерер играе с поляка Хуберт Хуркач, докато испанецът Рафаел Надал ще има за съперник руснака Карен Хачанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки