Стоев дава почивка на някои играчи срещу Септември

Галчев в групата на столичани при гостуването в Разград

Стоев дава почивка на някои играчи срещу Септември
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази притеснение от евентуално подценяване на Септември София в днешния двубой между двата съперника в Разград. Мачът е от 15:15 часа.
 
Последната среща в Делиормана бе доста скандална. Навръх 3 март миналата година зелените стигнаха до трите точки след гол от дузпа на Клаудиу Кешеру в 94-ата минута. Преди това пък бе изгонен халфът на столичани Борис Галчев.
 
Това ще е повторен дебют за Стоев пред разградската публика. Треньорът обяви, че ще има промени по състава спрямо този, победил Левски на "Герена". Наказан за двубоя е Козмин Моци, а на пейката ще остане и другият румънски защитник - Драгош Григоре.
 
В тяхно отсъствие в центъра на отбраната ще действат Георги Терзиев и Рафаел Форстър. Анисе Абел ще замени капитана Светослав Дяков в средата на терена, а Димо Бакалов ще започне по левия фланг на атаката вместо Вандерсон. В предни позиции Стоев ще даде шанс на Якуб Шверчок. Калудиу Кешеру ще се включи след почивката, ако нещата не се развиват добре за “орлите”.
 
"Да, определено ще има ротации. Още повече че аз обичам да използвам цялата група футболисти, която е в рамките на 20 човека. Всеки ще получи своя шанс. Нямам притеснения, че ще сменя един футболист с друг. Те ще са на едно и също ниво", категоричен бе опитният специалист.
 
В същото време старши треньорът на Септември София Христо Арангелов, който води тима в тандем с Мариян Христов, заяви, че този път опитният Борис Галчев е в групата за визитата на Лудогорец. Бившият халф на ЦСКА пропусна последните два мача със Славия (1:2) и на "Армията" (1:5).
 
При поражението от червените Мариян Христов заяви, че Галчев е разбрал, че ще е резерва, и за това не е бил сред 18-те. Столичани няма да може да разчитат на контузения десен бек Башлиев и наказания вътрешен халф Фабиано Алвеш.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки