Реал Мадрид поглежда към Стърлинг

Зидан готов да похарчи 300 млн. паунда за нови играчи

Реал Мадрид поглежда към Стърлинг
Отборът на Реал Мадрид се насочва към крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг като част от плановете си да поднови състава, твърди “Мирър”.
 
Според изданието завърналият се на “Сантиаго Бернабеу” наставник Зинедин Зидан е голям фен на английския национал, който прави страхотен сезон с екипа на “гражданите”.
 
Смята се, че Реал ще похарчи 300 млн. паунда за летни попълнения, като сред набелязаните играчи са Неймар, Еден Азар и Кристиан Ериксен. Към тях обаче може да се прибави и Стърлинг, който е следен изкъсо от мадридчани, след като е една от най-големите звезди през тази кампания във Висшана лига.
 
Вестникът припомня, че и преди испанският клуб се е интересувал от играча - през 2014 г., както и миналия август, когато оттам са изпратили скаути да го наблюдават. Зидан също публично е признавал интереса си към 24-годишния футболист. “Разбира се, че го следим като играч”, заяви той през 2015 г.
 
Стърлинг има 21 гола и 12 асистенции в мачовете си за Сити и Англия през този сезон. От клуба му ще се борят той да остане част от състава особено пред угрозата от трансферно ембарго. През ноември той преподписа с отбора до лятото на 2023 г., като получава по 300 хиляди паунда седмично.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки