Клоп: Няма да харчим много пари това лято

Ще се опитаме да задържим играчите за известно време, а не да се пръскат по света, допълни треньорът

Клоп: Няма да харчим много пари това лято
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че клубът не възнамерява да харчи големи суми пари за нови играчи в предстоящия летен трансферен прозорец.
 
Както е известно, през цялата 2018 г. мърсисайдци платиха 242 млн. паунда, за да привлекат Наби Кейта, Фабиньо, Джердан Шакири, Алисон и Вирджил ван Дайк.
 
Въпреки това, наставникът е убеден, че при силата и потенциала на настоящия му състав няма да има нужда от нова подобна инвестиция в летни попълнения.
 
“Със сигурност няма да е необходимо да стигаме до такива нива. Не искам да говоря за това какво точно ще направим, но не смятам, че в момента това е тим, за който да се налага да харчим много пари.
 
Най-доброто, което може да се случи, е да съберем група играчи, да се опитаме да развием всички  тях и след това да останат заедно за известно време. Може би това беше главният проблем на Ливърпул за последното десетилетие. Когато имаха добър състав, след един сезон се разпръскваха из целия свят. Това със сигурност няма да се случи тази година”, категоричен е Клоп.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки