Гатузо: Интер не е умрял

"Не съм очаквал да влезем в дербито пред тях в класирането", сподели треньорът на Милан

Гатузо: Интер не е умрял

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че "Интер не е умрял и изгорял" и очаква много трудно дерби. Специалистът знае добре, че моментната форма не е от решаващо значение в Дербито на Милано. Утре двата отбора ще се изправят един срещу друг в битка за третото място във временното класиране."Всяко едно дерби има своя история.

Не трябва да мислим за първия мач от началото на сезона, защото утре ще бъде различно. През последните няколко дни чух, че Интер е умрял и изгорял, но моментната форма няма значение в дербито. Трябва да уважаваме нашите опоненти, да използваме главите си и да покажем сърце, разум и решителност", започна Гатузо."Сан Сиро" може да бъде нашият 12-и играч, но уважаваме Интер, защото отборът разполага с шампиони и техният състав може да ни причини сериозни проблеми. Разтревожен съм от това как може да подходи отборът психически. Победа може да ни даде допълнително самочувствие.

Не съм очаквал, че ще влезем в дербито пред Интер, но нека не забравяме онези седем мача, в които играхме по съвсем различен начин", допълни наставникът."Един отбор се изгражда в съблекалнята. Когато някой не показва уважение, ставам най-лошият човек на света. Не говоря много с Пьонтек. Той започва да се усмихва все повече и обича да действа на терена. Обича да работи много и тренира, когато имаме почивен ден", каза още Рино.

 
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки