Алегри: Не може да побеждаваме винаги

Наставникът на Юве прие философски първото поражение на Юве в Серия А този сезон

Алегри: Не може да побеждаваме винаги

 След феноменалния мач срещу Атлетико Мадрид преди дни и продължаването на тима към 1/4-финалите на Шампионска лига, днес Ювентус допусна първо поражение в шампионата от началото на кампанията. “Старата госпожа” отстъпи с 0:2 на Дженоа, а наставникът Масимилиано Алегри не потърси никакви оправдания за днешното представянe на своя тим, в който бе дадена почивка на голяма част от титулярите. Кристиано Роналдо пък не пътува за гостуването на Ювентус в Генуа.

“Мачът с Атлетико Мадрид оказа своето влияние. През първото полувреме рискувахме много, а през второто стояхме по-добре на терена. След това ни отбелязаха, а голът отсече краката ни. Слава Богу, че това се случи днес. Не можем да играем във всички мачове на максимум. Футболът е странен. Влиза Стураро и ти вкарва гол.

Щастлив съм за него, защото страдаше много в последно време и заслужаваше тази радост”, започна Макс Алегри.“Тази загуба е добра за нас, защото ще ни събуди. Трябват ни пет победи до спечелването на титлата. През последните 20 дни хвърлихме големи усилия както в шампионата, така и в Шампионска лига. Изиграхме 28 мача, спечелихме 24 от тях и завършихме три пъти наравно. Достатъчно напред сме”, каза още наставникът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки