Последен шанс за Томаш

Треньорът остава начело на Берое за старта на плейофите

Последен шанс за Томаш
Ръководството на Берое гласува доверие на старши треньора Александър Томаш и той ще стартира плейофите. Въпреки третата поредна загуба младият наставник засега запазва поста си.
 
Това обаче много бързо може да се промени. Реално той получава последен шанс, а дали ще го проиграе зависи от старта на втория дял. В плейофите заралии започват с гостуване на лидера Лудогорец. Ново поражение вече може да коства поста.
 
"Всеки отбор може да изпадне в криза. При нас дойде в неподходящ момент. Вярвам на екипа и на футболистите. Не ни предстои лятна пауза до края на шампионата. От кризата ще излезем с победи. Видно е, че се намираме в емоционален и спортно-технически срив.
 
Но съм убеден, че ще вдигнем момчетата. Все пак сме на 3 точки от четвъртото място. Да, имаме контузени, други продадохме и това се отразява.
 
Ако вземем 4 човека на ЦСКА, ще бъде съвсем различно, особено в офанзивен план. Така е и при нас, но не искам да влизам в тази полемика. ЦСКА ни надигра тотално. Сложихме им капан с халфовете, но не успяхме да намерим точния момент", направи интересен коментар на пресконференцията след мача на "Армията" старши треньорът на зелено-белите.
 
Днес ще стане ясно какво е състоянието на вратаря на Берое Душан Перниш. Той получи контузия в двубоя с червените. Стражът има проблем с нерв на гърба.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки