Алекс Начева е №1 в спорта на Фондация „Енчо Керязов”, Федерер подкрепи каузата (СНИМКИ)

Наградиха атлетката, Едмон Назарян и Мартин Миленов на уникално шоу пред над 9000 човека

Алекс Начева е №1 в спорта на Фондация „Енчо Керязов”, Федерер подкрепи каузата (СНИМКИ)
Невероятно шоу и страховити изпълнения подготвиха Енчо Керязов и приятели, за да отличат едни от най-талантливите деца на България в 3 сфери – Изкуство, Наука и Спорт в поредното 8-мо издание на „Нощ на звездите”. Спектакълът се проведе снощи пред над 9000 човека, които бяха запълнили местата в зала „Арена Армеец” до максимум.
 
Главните „виновници” за тържеството - номинираните младежи и девойки, получиха своите награди в началото, под бурните аплодисмети на пълната зала, а след това се насладиха на богатата програма, продължила почти 4 часа.
 
Победителката в спорта – лекоатлетката Александра Начева получи статуетка от Фондация „Енчо Керязов”, както и парични награди на стойност 5000 лв., раница, ваучер за камера GoPro и 1-годишен абонамент за фитнес в модерна верига спортни зали. Името на спортист №1 снощи бе обявено от олимпийската шампионка в тройния скок Тереза Маринова.
 
Подгласниците на Начева – борецът Едмон Назарян и състезателят в скоковете на батут Мартин Миленов, въпреки че не спечелиха първото място, получиха подкрепа от различни фирми и дори от Столична община и си тръгнаха със същите награди.
 
 
Спортистите бяха придружени в залата от своите родители и треньори, а легендата в борбата – олимпийският шампион Армен Назарян бе запленен от шоуто, на което стана свидетел след награждаването на сина си Едмон, коментирайки, че този спектакъл е надхвърлил и най-големите му очаквания. Той допълни, че никога не е виждал подобно нещо до сега в живота си и е гледал със затаен дъх номерата на изпълнителите до последната секунда. 
 
Зад каузата на известния в цял свят българин Енчо Керязов застанаха Арнолд Шварценегер, Роджер Федерер, Джералдин Чаплин и плеяда знакови български спортисти и звезди от шоу бизнеса.
 
В другите две сфери награди получиха Александър Тонев Кръстев, Борислав Калоянов Антов, Радослав Стоянов Димитров в науката, а в изкуството - Борис Митков Биков, Валерия Александрова Василенко, Георги Стоянов Грозeв. 
 
 
На сцената в най-голямата зала в София невиждан до момента спектакъл изнесоха победителите от последния фестивал в Монте Карло, най-пластичният човек в света Александър Батуев, клоунът на клоуните Давид Ларибле, единственият европеец, дръзнал да направи задно салто на Колелото на смъртта - Николай Ковачев, най-бързите трансформисти света - Дуо Минасов и много други. Своите рисковани изпълнения, които държаха публиката в „Арена Армеец” под напрежение до последната секунда, представиха над 150 артисти и илюзионисти.
 
Бурни аплодисменти заслужи клоунът Давид Ларибле, който на няколко пъти докара хората в залата до сълзи от смях. Негови помощници пък бяха най-обикновени зрители, някои от които показаха завидни артистични заложби.
 
 
Изключително рискови бяха изпълненията на българите - Дуо Ковачеви, като Николай успя да направи предно салто на движещото се Колело на Смъртта със завъртане на 360 градуса, което е и кандидатура за нов световен рекорд.  
 
Дъхът на зрители спряха Въздушни бойци, водени от шампионът на Полша по мотокрос Артур Пузио, носителите на "Сребърен клоун" - Дуо Щауберти, както и Дуо А&A – двама съвършени силови артисти от САЩ и Русия, чиито фигурите бяха изключително вълнуващи и изправиха публиката на крака. 
 
 
Илюзионистът Йордан Белев пък включи в своя номер поп изпълнителката Гери Никол, като първо магически я накара да се появи на сцената от нищото, а след това я затвори в кутия и я накара да изчезне. За щастие певицата се качи на сцената малко след това, изпълнявайки два от хитовете си.
 
 
За доброто настроение на зрителите в залата се погрижиха още Славин Славчев, Орлин Горанов и Кристина Димитрова, Любо Киров, Орлин Павлов и Владимир Ампов – Графа.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки