Петрович: ЦСКА играе все по-добре

Вярвам, че отборът ще отиде много напред в развитието си, допълни консултантът

Петрович: ЦСКА играе все по-добре
Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович сподели пред "Тема спорт", че определено вижда подобрение в представянето на тима при новия треньор Любослав Пенев, като това го доказват и резултатите.
 
"Отборът играе все по-добре и по-добре. И вярвам, че ще отиде много напред в развитието си. Тимът го очакват много важни битки с Черно море и Лудогорец в рамките на една седмица", заяви носителят на КЕШ с Цървена звезда за 1991 година.
 
Наскоро той бе в Босна и Херцеговина, където е гледал предложени футболисти. 
 
"Постоянно работим. Процесът не спира", добави Петрович.
 
В същото време стана ясно, че новият шеф в ДЮШ на ЦСКА Пауло Кардозо ще участва активно в селекционните процеси в школата. Бившият треньор на Кристияно Роналдо в подрастващите формации на Спортинг Лисабон ще даде предложения за привличането на млади футболисти на "Армията".
 
Той активно наблюдава мачове от детско-юношеския футбол, както и на националните гарнитури. Няколко таланти вече са хванали окото на Кардозо. Португалецът ще изготви списък с набелязани от него млади играчи, който ще предаде на ръководството на клуба. Някои от тях ще подсилят школата на ЦСКА през лятото, а е възможно да има и такива, които са готови директно за първия отбор.
 
Кардозо често инспектира работата на треньорите в ДЮШ на ЦСКА и им помага със съвети.
 
Другият нов директор Джарета също ще участва в селекционната политика на клуба. На него ще се разчита обаче не само за мнение относно набелязани за привличане футболисти, но и на контактите му в Италия за евентуални продажби. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки