Георги Илиев: Мачът с ЦСКА ще е различен от предходния

"Запазихме ядрото, това бе плюс за нас"

Георги Илиев: Мачът с ЦСКА ще е различен от предходния

Капитанът на Черно море Георги Илиев сподели очакванията си, че предстоящият мач с ЦСКА ще е различен сравнено с предходния на „Тича“ , когато варненци победиха с 2:0. Двубоят от първия плейофен кръг на Първа лига между „моряците“ и „червените“ е на 30 март от 20:30 часа.

„Всяка пауза е момент, в който един всеки треньор може да наблегне на нещата, на които държи.  Така че този период беше добър. Имаше момент, в който не бях част от тима, имах ангажимент и три дни не бях там, но всичко е протекло добре. Сега всичко е нормално“, започна Илиев.

 „Чувствам се нормално, малко се нарушава така режимът на един играч, но има футболисти, които са полезни, така че не е проблем“.

„Рецепта за един играч на тези години да се чувствам добре клишето прфесионализъм. След това има доста неща – хранене, тренировъчен режим, доста са нещата. Но се радвам, че на тези години успявам да изпитвам удоволствие от играта и да съм в нея“, продължи Илиев.

„По време на подготовката говорихме, разделихме се с малко играчи, но тогава казахме, че това е плюс за отбора. Запазихме ядрото. Това бе плюс за нас. Имало е моменти, в които се разделяме с 10 и повече човека. Видя се в първите мачове, явно, за да има резултати, има и добро ниво,. Изпълнихме целта си, която много хора виждаха за трудна. Мисля, че водещо е това, че запазихме голяма част от тима“.

„Ще е различен мачът с ЦСКА сравнено с предходния. Тогава бяха с треньор от седмица. Работил съм с Любо Пенев и знам какво е настроението и отношение, и изискванията. Коренна разлика ще има в поведението на ЦСКА. Надявам се и ние да вземем нужните мерки. Знаем силните им страни. И дано неутрализираме. Дано късметът да е с нас. Разчитаме на добра подготовка и футболна щастие и дано извлечем резултат. Със сигурност няма да пестим сили за Купата“, завърши Георги Илиев.

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

Героят за Черно море Живко Атанасов: Винаги вкарвам значими голове

Той не показа липса на самочувствие след попадението си срещу ЦСКА

Илиев: Този път играхме повече с глава и по-малко със сърце (ВИДЕО)

Треньорът на Черно море бе много доволен от успеха над ЦСКА

Черно море на върха след 1:0 над ЦСКА (ВИДЕО)

Два червени картона на "Тича"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки