Лудогорец срещу Берое с едно наум за ЦСКА

Горалски виси за сблъсъка за купата с армейците, шефовете решават за Ренан

Лудогорец срещу Берое с едно наум за ЦСКА
Днес от 18:15 часа Лудогорец приема Берое - двубой, с който се откриват плейофите в първата шестица.
 
Настроението в щаба на разградчани е повече от добро. Под ръководството на новия старши треньор Стойчо Стоев орлите отново летят високо - сгазиха Левски на „Герена", макар че спечелиха само с 2:0, а след това отнесоха с 6:0 Септември София.
 
Сега те се готвят за нова победа срещу съперник, който идва в Разград с понижено самочувствие. И ще се опитат да се възползват по най-добрия начин от това. С нов успех Лудогорец ще напомпа достатъчно мускули за двата мача срещу ЦСКА следващата седмица - на 3 април за купата и на 6 април за първенство. Именно те могат да им отворят широко вратите към дубъл, постижение, което Стойчо Стоев е правил с орлите през сезон 2013/14.
 
Със сигурност треньорът има едно наум за сблъсъците с армейците и срещата с Берое ще бъде пречупена през тяхната призма. Аут за днешния двубой са титулярният вратар Пламен Илиев, титулярният защитник Козмин Моци и централният нападател Якуб Швиерчок. Стражът и полякът са контузени, а румънският бранител е наказан.
 
Очаква се под рамката да застане аржентинецът Браун. Бразилският вратар Ренан дос Сантос, който в началото на годината бе изваден от състава, пази в спаринг по време на паузата. Малка обаче е вероятността да излезе титуляр. Още повече че за него думата имат шефовете - ще бъде върнат в първия тим само ако преподпише договора си, който изтича на 31 декември. Възможно е Стойчо Стоев да съхрани някои играчи.
 
Като десен бек може да стартира Манолев вместо Сисиньо, който да е свеж за двата мача с ЦСКА. Халфът Яцек Горалски виси за армейците. Той има 4 жълти картона и при нов ще бъде наказан за 1 двубой. Най-вероятно обаче той ще започне.
 
Най-новото попълнение на Берое Яя Меледже пък ще направи официален дебют срещу Лудогорец. Халфът, който се разписа за заралии в контролата с Локо Пд (3:3) на "Лаута", ще оформи тандем в средата на терена с Александър Цветков. По крилата ще атакуват Еуженио и Бригидо.
 
Нападението ще води опитният Камбуров, подпомаган от втора линия от Мешка. Отдясно на защитата ще е Бандаловски, който се завръща след наказание за натрупани жълти картони, а отляво ще е Василев. Алкан и Баранов ще са двойка в сърцето на отбраната.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки