Лъчезар Танев: Джарета е добро попадение за ЦСКА

Бербатов не бих го посъветвал да се връща на терена, заяви агентът

Лъчезар Танев: Джарета е добро попадение за ЦСКА
Бившият футболист на ЦСКА и настоящ агент Лъчезар Танев коментира няколко теми, свързани с клуба. Той беше гост в студиото на livesport.bg.
 
"Въпреки дългогодишните целенасочени усилия на ЦСКА да привлича португалци виждаме, че те не са играчите, които правят голяма разлика.
 
Просто не сме привлекателни за чужденците, защото нямаме репутацията на държава, в която се играе добър футбол", каза Танев.
 
"Любо Пенев ми е приятел и имам пристрастие, така че не мога да коментирам назначението му в ЦСКА. Съдействах му да стане треньор на втория отбор на Валенсия. Аз останах разочарован от това, че напусна. Решението му беше продиктувано не само от желанието му да се върне в България, но и поради някои други неща в испанския клуб.
 
Имаше и други обстоятелства, които са му повлияли. Спортният директор, който го привлече, напусна и дойдоха нови хора и доверието се поизгуби. Но не го оправдавам. Лично съм му казал, че така и не разбрах този негов ход", каза още Танев.
 
"Спортния директор на ЦСКА Джарета го познавам от много отдавна. Той взе един мой играч - Антонио Вутов, когато беше спортен директор на Удинезе. Знам, че е съдействал за трансфера на Десподов в Каляри. Мисля, че е добро попадение на ЦСКА, има много контакти, не само в Италия. Може да им бъде полезен", заяви Танев.
 
"Левски и ЦСКА търпят доста промени в последните години, но мисля, че постепенно се стабилизират. В момента начело на тези клубове са правилните хора - говоря като собственици. Всички знаем, че фирмите на Божков ще помагат финансово на Левски", допълни Танев.
 
"Бербатов не бих го посъветвал да се връща на терена. Той е играл на най-голямата сцена. Нека хората да останат с тези спомени. Неговото бъдеще е по-различно от това, което е правил досега. Със сигурност ще бъде фактор в българския футбол в бъдеще", категоричен бе Танев.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки