ИЗВЪНРЕДНО: Рекордни премии в ЦСКА за две победи над Лудогорец

Вижте какви суми ще приберат играчите на Любо Пенев

ИЗВЪНРЕДНО: Рекордни премии в ЦСКА за две победи над Лудогорец
Футболистите на ЦСКА ще имат много силен допълнителен стимул да победят Лудогорец и в двата мача в Разград, пише „Меридиан мач". При двоен успех до края на седмицата футболистите на Любо Пенев ще вземат по 15 000 лева на калпак, което е рекорд за настоящия сезон.
 
„Червените" ще бъдат много доволни, дори и само да изхвърлят съперника си от турнира за Купата на България утре. При това положение всеки от играчите ще вземе допълнително по 10 000 лева. Победа утре на „Лудогорец Арена" ще отвори широко пътя на ЦСКА към финала на турнира и към трофея, което означава почти сигурно, че отборът няма да остане с празни ръце в края на сезона.
 
Точно по 10 бона ще получат „червените" и ако отпаднат за Купата на България, но си отмъстят 3 дни по-късно и победят в не по-малко важния мач за първенство.
 
При успех в събота в Разград ЦСКА ще се изравни на върха в класирането с Лудогорец, а ако отборът вкара 2 или повече гола, ще излезе на първо място в подреждането заради преките двубои с „орлите". Засега отборът има минимална загуба на „Лудогорец Арена" с 0:1 и равенство на „Армията" - 1:1 в късно есенно дерби.
 
Ръководството на ЦСКА е преценило, че сега е най-подходящият момент да удари големия си съперник в последните години, който пък и без това е по-разклатен и игровото му предимство вече не е толкова голямо. Известно е, че от началото на пролетта Лудогорец надигра убедително единствено Левски в София, но страдаше във всички останали мачове, като най-пресният пример е тъжното нулево равенство у дома с Берое. Именно това е причината за помпането на ЦСКА с рекордните премии, които биха накарали и всички чужденци да играят на предела на възможностите си.
 
Звездите на Лудогорец пък ще трябва да се задоволят с двойно по-малко пари, ако успеят да победят ЦСКА и в двата мача. За тях двубоите са не по-малко важни и особено сблъсъкът в събота за първенство. При успех тогава отборът на Стойчо Стоев ще се откъсне на цели 6 точки от прекия си преследвач и на практика до голяма степен ще си гарантира 8-а поредна титла с оглед на програмата до края на шампионата.
 
Дербито за Купата на България е с по-малко значение за разградчани, но тимът ще се хвърли здраво и в този мач. Подобен успех ще отвори широко вратите на Лудогорец към дубъл. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки