ИЗВЪНРЕДНО: Готвят лятна чистка в Реал Мадрид!

13 играчи не са сигурни за бъдещето си в тима

ИЗВЪНРЕДНО: Готвят лятна чистка в Реал Мадрид!
Тоталното преобразяване, което предстои в Реал Мадрид през лятото, няма да премине и без множество изходящи трансфери, съобщава вестник "Марка".
 
Колкото и да държи на всеки един от настоящия състав, наставникът Зинедин Зидан се е съгласил, че голяма част от играчите вече са изчерпани за него и трябва да си тръгнат. 
 
Изданието твърди, че цели 13 души не могат да са сигурни за бъдещето си на "Сантиаго Бернабеу", макар само за двама да е абсолютно сигурно, че ще бъдат продадени и обратен път за тях назад категорично няма. Това са Гарет Бейл и Рафаел Варан. 
 
Уелсецът постоянно е недоволен от статута си и иска повече доверие и титулярни изяви. Но дори и като получи шансовете за това, той не се отблагодарява с изявите си на терена и дори най-големият му защитник в лицето на боса Флорентино Перес вече настоява за раздяла с него. Той ще си тръгне при първата оферта, въпреки че желанието му е да остане до края на договора си. 
 
По малко по-различен начин стоят нещата с Варан. Той беше един от многото играчи, които искаха да се махнат по времето на предишния наставник Сантиаго Солари. С идването на Зидан голямата част от тях промениха мненията си, но не и французинът. Защитникът е категоричен, че иска да бъде продаден, каквото и да се случи. 
 
Третият най-близо до изхода е Дани Себайос, който си позволи да критикува Зидан по времето на наследника му Хулен Лопетеги. Следващите двама най-вероятни напускащи са Хесус Вайехо и Браим Диас, които не пасват на идеологията на Магьосника от Марсилия. 
 
Вратарят Кейлор Навас също е "на кантар", както още Мариано Диас, Карим Бензема, Лукас Васкес, Федерико Валверде и Иско. Синът на Зизу - Лука, който вече записа официален дебют, вероятно ще бъде пуснат в друг отбор, за да трупа опит, а Марко Асенсио ще има разговор с треньора за евентуална промяна в позицията, която ако не е по вкуса му, може да завърши с отдаване също под наем.   

 

Магуайър отговори на критиките: В Юнайтед винаги има натиск

„Около нас винаги ще се шуми много“, заяви защитникът

Технологията на голлинията не е рентабилна, смята шефът на Ла Лига

Хавиер Тебас коментира "призрачния гол" на Барса в „Ел Класико“

Потвърдено: Холанд аут за Брайтън

Фодън и Стоунс се завръщат, съобщи Пеп

Рангник призна, че разговаря с Байерн Мюнхен

Селекционерът на Австрия не отрече и, че може да приеме офертата на баварците

Селекционерът на Белгия влезе в битката за треньор на Милан

Доменико Тедеско може да поеме "росонерите" след края на сезона

Чалханоглу: Това Скудето е отмъщението ми към Милан

Халфът не може да забрави отношението на феновете на "росонерите" след трансфера в градския съперник

Грубо: Фенове на Интер изгориха фланелка на Ибрахимович (ВИДЕО)

"Нерадзурите" празнуват Скудетото по странен начин

Мусиала се възхищавал на Меси

"Имитирах го", призна халфът на Байерн Мюнхен

Дъмфрис се надява да поднови договора с Интер

Нидерландецът иска да остане още дълго на "Меаца"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки