Зидан: Неуважително е да говорим за чистка

Синът ми е в Реал заради собствените си заслуги и качества, останалото не ме интересува, заяви треньорът

Зидан: Неуважително е да говорим за чистка
Завърналият се начело на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде пресконференция преди гостуването на “белите” на Валенсия в сряда.
 
Френският наставник обаче бе засипан повече с въпроси относно това какво ще се случи в клуба в бъдеще, отколкото с журналистически питания за предстоящата визита на “Местайя”. 
 
“Има множество неща, които са част от дискусиите между мен и ръководството за предстоящи промени, но е неуважително да говорим за това точно сега. Трябва да уважаваме футболистите, с които разполагаме в момента.
 
Не е правилно да се говори за чистка в съблекалнята. Да, ще има промени, но сега не е времето да ги обсъждаме. Това ще се случи на по-късен етап”, каза Зизу. 
 
“Не искам да има Реал без Рафаел Варан. Той е млад играч, а е тук от осем години и се справя превъзходно. В пресата се появяват множество неща, но той не ми е казвал нищо по темата. Играе в отбор №1 в света, знае го, а освен това е спечелил много отличия тук”, коментира легендата по адрес на спекулациите за напускането на Варан.
 
Френският треньор обоснова и решението си да заложи на един от синовете си, Люка Зидан, като титуляр в отминалото домакинство срещу Уеска. 
 
“Критиките не променят нищо. Всички, които ме познават, знаят добре, че Люка е тук заради собствените си заслуги и качества. Той е в Реал от 16 години, точно като Дани Карвахал. Хората се опитват да намесят личното отношение, но то няма нищо общо. Не ме касае”, завършва Зидан.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки