Сензациите в пресата: ЦСКА купува тонери за принтерите на Лудогорец

Двама от изгонените от Левски вече имали оферти от Турция, Тотална промяна в Лудогорец през лятото

Сензациите в пресата: ЦСКА купува тонери за принтерите на Лудогорец

Най-интересните теми от българската преса днес, 5 април:

 

„24 часа”: ЦСКА купува тонери за принтерите на Лудогорец

 

ЦСКА изрази желание да купи тонер за принтерите на касите на Лудогорец, за да се предотвратят проблеми в събота, когато е двубоят за първенство между двата отбора. Агитката на гостите имала доста сериозни проблеми, защото билети се продавали само на една каса, а принтерите постоянно спирали. Според хората, които отговаряли за продажбата, имало проблеми с консумативите. Заради това запалянковците започнаха да се организират и да купуват билети за събота предварително, като пращат свои приятели, които живеят близо до Разград, защото все пак пътят е над 400 километра.

Драгомир Драганов, който се запозна отблизо с двата отбора като четвърти рефер в дербито за купата, сега пък ще ръководи мача за първенството. Със сигурност Стойчо Стоев ще направи размествания в състава си за втория двубой. Той бе категоричен, че само глупакът не си прави изводи от издънка, а неговите играчи не били такива. Антони Здравков и Ангел Петричев обещаха в събота на терена да има съвсем друг Лудогорец.

Стойчо Стоев заяви, че се притеснява много за формата на Клаудиу Кешеру, който в рамките на две седмици трябва да изиграе четири мача. Другият централен нападател на разградчани - Якуб Швиерчок, е контузен и е много вероятно да не се възстанови за събота.

Любослав Пенев бе категоричен, че неговият отбор винаги има психологическо предимство, защото е ЦСКА и това не зависи от резултата в един мач, пък бил и той решаващ в директна елиминация, като този за купата.

 

„Тема спорт”: Двама от изгонените от Левски вече имали оферти от Турция

 

Милош Цветкович и Жерсон Кабрал едва ли ще стоят дълго без отбори. Те стават свободни агенти с края на първенството. Сръбският десен бек и холандското крило вече имат оферти от турски клубове. През зимата Кабрал бе искан и от арабски тим, но бе дал дума на тогавашния наставник Славиша Стоянович, че ще остане в Левски и през пролетния полусезон. Причината бе, че есента за Жерсон под ръководството на сърбина със словенски паспорт бе много силна. Той вкара 7 гола в 18 шампионатни двубоя. Към него сериозен интерес има от Турция, а същото важи и за Цветкович. Последният бе чужденецът с най-ниска заплата на „Герена".

През зимата Яблонски бе в полезрението на поляци. Той по-трудно ще си намери нов тим заради делата, които се водят в родината му. Давид бе осъден условно за манипулиране на двубои и сега обжалва санкцията. Ако не спечели, нищо чудно УЕФА да го накаже.

 

"Стандарт": Тотална промяна в Лудогорец през лятото

 

В Лудогорец се очакват сериозни промени през лятото. Най-вероятно доста от сегашните играчи няма да продължат да защитават "зелените" цветове, предвид незадоволителното представяне на отбора през този сезон. Шампионът на България не успя да се класира за групите на Шампионската лига, а след това отпадна рано - още в групите на Лига Европа. За капак дойде и отпадането едва на 1/4-финал в турнира за Купата на България след 0:1 от ЦСКА в Разград. Това със сигурност не отговаря на амбициите на ръководството и Кирил Домусчиев. Най-вероятно обаче треньорът Стойчо Стоев ще остане на поста си. Основните ремонти ще дойдат при футболистите.

В клуба вече работят по лятната селекция, като скаутите на "Орлите" са набелязали нови качествени чужденци. Този път обаче няма да се пръскат торби с пари за хора, които може и да не свършат работа. Бюджетът за нови попълнения със сигурност няма да е голям. Все пак всичко зависи от това дали Лудогорец ще стане шампион. В момента разградчани имат комфортна преднина, но и тежки мачове с конкурентите ЦСКА и Левски.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки