Лудогорец с 3 промени в състава за събота

Стоев пуска халфовата линия, с която започна на „Герена"

Лудогорец с 3 промени в състава за събота
В състава на Лудогорец ще има 3 промени за шампионатния двубой с ЦСКА утре. Сред 11-те ще се завърнат левият бек Недялков, както и вътрешните халфове Дяков и Юсеин.
 
Недялков ще замести друг бивш играч на армейците - Манолев, който беше най-слабият на терена в сряда. Левият бек пропусна двубоя за купата заради лека травма в коляното. Очаква се обаче той да стисне зъби и в съботния дуел да стартира. При това положение Сисиньо ще се върне отдясно в отбрана. Бразилецът беше използван отляво в сряда, но Жоржиньо го надигра тотално.
 
Дяков и Юсеин пък ще заменят двойката халфове от мача за купата Анисе и Горалски. Полякът е наказан за 1 среща за натрупани 5 жълти картона. Мадагаскарецът пък не се представи на висота.
 
Стойчо Стоев иска да вкара повече креативност чрез включването на Юсеин. Привлеченият от Ботев Пд през зимата играч на този етап обаче не оправдава доверието. Той е сред най-слабо представящите се футболисти на Лудогорец.
 
При положение че Дяков и Юсеин стартират срещу ЦСКА, то зелените ще излязат със същата халфова линия, с която пометоха Левски на „Герена" на 10 март (2:0). В онази среща обаче Юсеин бе единственият играч на разградчани, който бе неубедителен. После се представи доста слабо и срещу Берое (0:0). Въпреки това срещу ЦСКА се очаква да започне именно той.
 
За трета поредна среща под рамката се очертава да застане поне временно помилваният Ренан. Бразилецът отказва да подпише нов договор (изтича в края на годината), но другите двама основни вратари - Браун и Пламен Илиев, имат здравословни проблеми. Това наложи включването на Ренан срещу Берое и ЦСКА.
 
В групата за купата попадна Лукас Саша, който със сигурност напуска през лятото. Другият низвергнат Натанаел обаче изобщо не фигурира в плановете на Лудогорец. Той отказва да поднови изтичащия му след края на сезона контракт.

 

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Александър Димитров: Илиан Илиев е много голяма личност

"Момчетата работиха много за тази победа", каза селекционерът на младежкия национален отбор

Oксер продължава да следи Марин Петков

Младежкият национал показва отлична форма през 2024 година

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки